Atmosfer Medya Sonradan Açıldı

Günün 2.maçında Atmosfer Medya ile Veteranlar takımları karşı karşıya gelirken Veteranlar takımı maça çok iyi bir başlangıç yaparak 2-0 öne geçmeyi başarsa da Atmosfer Medya takımı ilk yarının son anlarında bulduğu goller ile ilk yarı beraberlik ile sonuçlanırken 2.yarıya değişiklik ile başlayan Atmosfer Medya takımı oyunun kontrolünü eline alırken Veteranlar takımı ise kondisyonları tükenince genç rakibi karşısında tutunamadı ve maçı Atmosfer Medya takımı 7-3 kazandı.

Kazanma Faktörleri 

Maça etkili bir başlangıç yapamayan Atmosfer Medya takımı ilk yarı 2-0 geriye düşse de hemen toparlanarak ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardı. 2.yarıya yaptığı oyuncu değişikliği ile saha dinç giren ekip zorlanmadan skor bulunca maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Metin kurtarışları ile dikkat çekerken takımını ayakta tutan isimdi. Savunmada ilk dakikalarda bocalayan ekip ilerleyen dakikalarda kenetlenirken savunmada görev alan Volkan rakibin çoğu atağını başlamadan bitirirken savunmayı toparlayan isimdi. İleride zaman zaman zorlanan ekipte Selim takımının ataklarını yönlendirirken maç boyunca takım arkadaşlarını besledi. Yusuf ise bitiriciliği ile fark yaratırken maçın yıldızı olan Mücahit ise 2.yarının başında oyuna girerek maçın kaderini değiştiren kişiydi. Tekniği ve sürati ile dikkat çeken Mücahit performansı ile alkış aldı. İlk yarı 2-0 geriye düşmesine rağmen oyundan düşmeyen ekip maçı zor da olsa kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça fırtına gibi bir başlangıç yapan  Veteranlar bir ara 2-0 skor üstünlüğünü yakalasalar da rehavete kapılınca ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı genç rakipleri karşısında kondisyonları yetmeyen Veteranlar yenilgiye boyun eğerken kalede görev alan Utku bugün beklenen performansı sergileyemezken yediği bir kaç golde bariz hatası vardı. Savunmada çok çabuk oyundan düşen Veteranlar takımında Hüseyin savunmada çakılı kalan isim olurken savunmada genelde yalnız kaldı. İleride ilk yarı çok iyi performans gösteren ekip 2.yarı aynı performansı gösteremezken Koray maçın açılışını yapan kişiydi ve maç boyunca takımı adına çok fazla efor sarf etse de takım arkadaşları kendisine ayak uyduramadı. İskender ise farkı 2’ye çıkaran golü atarken, girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremezken takımını oyundan düşürdü. Maça oldukça iyi bir başlangıç yapan ekip ilerleyen dakikalarda nefesi yetmeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Mücahit
Maçın Gümüş Adamı:Selim
Maçın Golü:Yusuf
Maçın Kalecisi:Metin
Maçın Savunması:Volkan
Maçın Orta sahası:Selim
Maçın Forveti:Mücahit
Maçın Centilmeni:Olcay

https://www.youtube.com/watch?v=TI_HexPR2dw&feature=youtu.be