Atmosfer Medya Rakiplerine Korku Saldı

Günün 4.maçında Atmosfer Medya ile Çernobil takımları karşı karşıya gelirken Atmosfer Medya takımı maça çok iyi bir başlangıç yaptı ve Kaptanı Tayfun ile erken dakikada açılışı yaparken Çernobil takımı ise bir türlü oyuna adapte olamayınca ilk yarıyı Atmosfer Medya takımı 4-0 önde tamamladı. 2.yarı 2 takımda rahat bir oyun sergilerken maçı 8-2 skor ile Atmosfer Medya takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Atmosfer Medya takımı erken bulduğu gol ile öne geçmeyi başarırken ilk yarı çok uyumlu bir oyun ortaya koyan ekip ilk yarıyı 4-0 önde tamamlarken 2.yarı kalesinde goller görse de maçı 8-2 kazanmayı başardı. Kalede görev alan Metin refleksleri ile dikkat çekerken kurtarışları ile maçı erken koparan isimdi. Savunmada çok uyumlu olan ekipte herkes birbirinin açıklarını kapatırken Mustafa maç boyunca savunmasını toparlarken yaptığı müdahaleler ile dikkat çekti. İleride tam bir takım oyunu sahaya yansıtan ekipte Mücahit bitiriciliği ve hızı ile fark yaratırken maçın yıldızı olan Tayfun ise takımının maestrosu gibiydi. Takımı adına her şeyi yapan Tayfun tekniği ve oyun görüşü ile fark yaratırken maçı takımına getiren isimdi. İlk dakikadan son dakikaya kadar oyun disiplininden kopmayan Atmosfer Medya rahat bir oyun ile galibiyete ulaştı.

Kaybetme Faktörleri 
Art arda 2 maça çıkan Çernobil takımı ilk maçta rahat bir oyun ile galibiyete ulaşırken bu maça yorgun çıkmaları nedeniyle oyunun içine bir türlü giremezken ilk yarıyı 4-0 geride tamamladı. 2.yarı rakibin biraz daha rahat bir oyun ortaya koyması ile golü bulan ekip maçı 8-2 kaybetmekten kurtulamazken kalede görev alan Mustafa maç boyunca bir çok kurtarışa imza atsa da yediği bir kaç golde bariz hataları vardı. Savunmada çok fazla yıpranan ekipte Ömer savunmayı toparlamaya çalışsa da yetersiz kaldı. İleride rakip savunmayı açmakta zorlanan ekipte Enes ilk maçın yıldızı olurken bu maçta bekleneni veremedi. İlk maçta cezası nedeniyle süre alamayan Naim bu maçta sahada olurken takımı adına en fazla efor sarf eden isimdi. Fakat takım arkadaşları kendisine uyum sağlayamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Tayfun
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa
Maçın Golü:Tayfun
Maçın Kalecisi:Metin
Maçın Savunması:Mustafa
Maçın Orta sahası:Tayfun
Maçın Forveti:Mücahit
Maçın Centilmeni:Ömer