Atmosfer Medya Premier Ligde Yenilgisiz!

Premier Lig 3.hafta maçında Ayaz Ticaret ile Atmosfer Medya takımları karşı karşıya geldi. Maça Atmosfer Medya takımı gol İle başlarken ilerleyen dakikalarda farkı 2’ye çıkarsa da Ayaz Ticaret takımı hemen karşılık vererek farkı 1’e indirmeyi başardı ve ilk yarı 2-1 Atmosfer Medya üstünlüğü İle geçildi. 2.yarıya gol İle başlayan Ayaz Ticaret takımı skoru eşitlemeyi başarsa da öne geçmeyi bir türlü beceremeyen Ayaz Ticaret risk aldığı dakikalarda Atmosfer Medya takımı art arda goller ile farkı tekrar 2’ye çıkardı ve maçı Atmosfer Medya takımı 4-2 skor İle kazanarak ilk galibiyetine ulaşmayı başardı.

Kazanma Faktörleri

Maça gol İle başlayan Atmosfer Medya takımı ilk yarı bir ara farkı 2’ye çıkarmayı başarsa da skoru koruyamayınca ilk yarıyı 1 fark İle önde tamamlayabildi. 2.yarının ilk dakikalarında kalesinde golü gören ekip rakibin öne geçmesine izin vermeyerek galibiyete ulaşmasını bildi. Kalede görev alan Ali muazzam bir maç çıkarırken kurtarışları İle takımını ayakta tuttu. Refleksleri ile dikkat çeken Ali maçın kaderini belirleyen kişilerden biriydi. Savunmada çok uyumlu olan ekipte Danki savunmanın bel kemiğiydi. Hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken Danki bir çok kritik müdahalede bulundu. İleride takım oyunu ile topu çok iyi çeviren ekipte Selim hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmadı. Furkan ise forvette çok iyi pozisyon alırken bitiriciliğiyle dikkat çekti. Maçın yıldızı olan Melih ise takımının ataklarını şekillendiren kişiydi. Oyun görüşü İle fark yaratan Melih maçın fişini çekmeyi başardı. 2.yarı skor eşitlense de rakibine öne geçme şansı vermeyen ekip maçı zor da olsa kazanmayı başararak Premier Ligde ki ilk galibiyetine ulaştı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde gol görerek başlayan Ayaz Ticaret ilk yarı 2 fark İle geriye düşse de ilk yarı biterken farkı 1’e indirmeyi başardı. 2.yarıya golle başlayan ekip öne geçmek için sabırsızca hücum yapınca arkada çok fazla boş alan bıraktı ve art arda yediği goller ile maçı kaybetti. Kalede görev alan Hamdi kurtarışlarıyla farkın açılmasını engelledi. Topu oyuna çok iyi sokan Hamdi oldukça iyi bir performans sergiledi. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Murat savunmada tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırmaya çalışsa da sert oyunu ile kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Kerem takımın dinamosu gibiydi. Sahada  basmadık yer bırakmayan Kerem takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Seyit takımının ilk golüne imza atarken bugün beklenen performansı gösteremedi. Takımın en hırslı isimlerinden biri olan Osman beraberlik golüne imza atarken her atakta top ayağına gelmesi ile çok yoruldu ve maçın sonlarına doğru oyundan düştü. İlk yarıyı geride tamamlasa da 2.yarı skoru eşitlemeyi başaran ekip devamını getiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Melih
Maçın Gümüş Adamı:Furkan
Maçın Golü:Osman
Maçın Kalecisi:Ali
Maçın Savunması:Danki
Maçın Orta sahası:Melih
Maçın Forveti:Furkan
Maçın Centilmeni:Kerem