Atmosfer Medya Premier Ligde Yarı Finalde!

Premier Ligde Çeyrek Final maçında karşılaşan Karadağ Mobilya Atmosfer Medya takımlarının mücadelesi izleyenlerin nefeslerini kesti. Atmosfer Medya takımı birçok as oyuncusundan yoksun bir şekilde sahaya çıkarken maça Tayfun ve Yusuf dışında savunma oyuncularıyla maça çıktılar. İlk bölümlerde orta alanda Sinan görev yaparken ileri uçta Tayfun’la gol arayan ekip 4 lü savunma yaparak ilk bölümlerde rakibe net pozisyon vermedi ve ilk yarısını Tayfun’un 2 golüyle 2 0 önde tamamladı. 2. yarıda skorun da verdiği rahatlıkla rehavete kapılan ekip 3. gol için yüklenince savunmalarında boşluklar vermeye başladılar ve skor bir anda 2 2 ye geldi. Bu bölümlerde rakibin baskısına yine iyi direnen ekip 43. dakikada Tayfun’un bireysel çabasıyla attığı golle yine öne geçti ve son dakikada çok güzel bir organizasyon golü atan ekip farkı 2 ye çıkardı ve sahadan 4 2 lik skorla galip ayrılıp yarı finale yükselen taraf oldu.
Maç boyunca iyi savunma yapan ekip sadece 2. yarının başlarında rehavete kapılıp disiplinden ayrıldı ve bunun bedelini 2 gol yiyerek ödediler. Bunun dışında maç boyunca iyi savunma yapan ekip kontra toplarla rakip kalede Tayfun’la etkili oldu. Sinan ilk yarıda orta alanda çok iyi bir oyun sergilerken 2. yarıda savunmada da rakibe göz açtırmadı. Her iki Emre de üst düzey mücadele gösterirken Volkan da orta alanda rakibe iyi baskı kurdu, çok koştu iyi mücadele etti. Yusuf orta alanda iyi mücadele ederken son dakikada attığı golle fişi çeken isim olurken Tayfun attığı 3 golle gecenin yıldızıydı, çok iyi bir maç çıkardı, attığı 3 gol de birbirinden güzeldi ve bireysel çabasıyla takımını taşıyan isim oldu.
Karadağ Mobilya takımı atak bir oyunla maça başlasa da rakibin katı savunması karşısında istedikleri pozisyonları bulamadılar ve daha çok pas yaparak rakip sahada boşluk bulmaya çalıştılar. Tabi kalabalık yapılan ataklara karşın savunmalarında boşluklar veren ekip kontra ataktan yedikleri gollerle ilk yarıyı 2 0 geride tamamladılar. 2. yarıda rakip savunmada aradıkları boşlukları bulan ekip skora denge getirse de son bölümlerde yedikleri gollerle yıkıldılar ve sahadan 4 2 lik skorla mağlup ayrılıp play off lara çeyrek finalden veda ettiler. Nurettin attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Eşref savunmayı yine iyi toparladı, orta alandan etkili şutlarla gol aradı. Hasan da savunmada dirençli bir oyun sergilerken çok top kesti, kaleci İbrahim genel olarak etkili kurtarışlar yaparken yediği gollerde çok da yapabileceği bir şey yoktu.
Maçın Adamı: Tayfun
Maçın Gümüş Adamı: Sinan
Maçın Kalecisi: Okan
Maçın Defansı: Sinan
Maçın Ortasahası: Nurettin
Maçın Forveti: Tayfun
Maçın Golü: Tayfun
Maçın Centilmeni: Eşref