Atmosfer Medya Play-Of’lara Çok Farklı Başladı!

Play-Off 4’lü final grubunun 2.maçında Atmosfer Medya ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlasa da golü bulan taraf Atmosfer Medya takımıydı. Palermo takımı ilk yarı girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremezken Atmosfer Medya takımı ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2.yarı Palermo takımı farkı azaltmak için risk alırken girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince savunmada açıklar vermeye başladı ve Atmosfer Medya art arda goller ile farkı açtı. Palermo takımı 1 gol bulmayı başarırken maçı Atmosfer Medya takımı 8-1 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça rakibini tartarak başlayan Atmosfer Medya takımı dakikalar ilerledikçe oyunun üstünlüğünü eline aldı ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2.yarı skor üstünlüğünü koruyan Atmosfer Medya takımı farkı arttırmayı başararak maçı farklı bir skor ile kazandı. Kalede görev alan Erkan muazzam bir maç çıkarırken kurtarışları ile adeta devleşti. Refleksleri çok iyi olan Erkan topu da oyuna çok iyi sokmayı başararak takımını hızlı hücumlara çıkardı. Savunmada kademelere çok iyi giren ekipte Melih savunmanın bel kemiğiydi. Hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken Melih savunmada rakibe adeta nefes aldırmadı. Zaman zaman hücuma da katkı veren Melih attığı 2 gol ile bitiriciliğini de konuşturdu. Hücumda Danki attığı uzun toplar ile dikkat çekerken Hamit ise oyun görüşü ve hızı ile kilidi açan isimlerden biriydi. Takımının ataklarını şekillendiren Hamit performansı ile takımını rahatlattı. Forvette görev alan kaptan Tayfun ise top ile çok iyi hareketlenirken attığı goller ile takımını sırtladı. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan ekip zaman zaman zorlansa da maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Palermo takımı girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremezken bir türlü aradığı golü bulamadı ve kalesinde golü de görünce oyundan düştü. İlk yarıyı 2-0 geride tamamlayan ekip 2.yarı baskılı bir oyun ile beraberliği yakalamaya çalışırken savunmada açıklar verdi ve kalesinde art arda goller gördü. Kalede görev alan Eren ilk yarı kalesinde bir çok pozisyonu kurtarsa da 2.yarı rakibin baskısı karşısında yapabilecek fazla bir şeyi yoktu ve kalesinde çok fazla gol gördü. Savunmada kopukluklar yaşayan Palermo takımında kaptan Hüseyin bugün savunmada görev alırken elinden geleni yapsa da ortasahada kendisi oynamayınca rakip orta alanı çok kolay geçti. Kadir ise savunmada çakılı kalan isimdi. Bugün beklenen performansından uzak bir görüntü sergileyen Kadir kolay geçildi. Hücum bölgesinde bir türlü istediği oyunu yansıtamayan ekipte Aykut güçlü fiziği ile dikkat çekerken orta alanda çok fazla top kaybı yaptı. Forvette görev alan Emre ise takımının tek golüne imza atarken topu ayağında çok iyi saklasa da o da istediği toplar ile buluşamadı.

Maçın Adamı:Melih
Maçın Gümüş Adamı:Tayfun
Maçın Golü:Tayfun
Maçın Kalecisi:Erkan
Maçın Savunması:Melih
Maçın Orta sahası:Hamit
Maçın Forveti:Tayfun
Maçın Centilmeni:Hüseyin