Atmosfer Medya Galibiyetle Döndü!

Gecenin 2. maçında Türkoğluspor’la geçen senenin Bursa Şampiyonu Atmosfer Medya takımları karşı karşıya gelirken maçın başları büyük çekişme ile geçse de Atmosfer Medya maçtan 7 3 lü skorla galip ayrıldı ve sezona 4 puanla başlamış oldu.
Kazanma Faktörleri :
Atmosfer Medya takımı maça istediği gibi başlayamasa da ilerleyen dakikalarda maça tecrübesiyle ağırlığını koydu ve sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldı. Rakip sezonun flash ekiplerinden olsa da özellikle katı savunma ile rakibin direncini kıran ekip hücum hattındaki etkili silahlarıyla farka koşmasını bildi. Kalabalık ataklar yapan ekip rakibin savunmasını oldukça zorlarken yeni transfer Oktay’ın golleri ve etkili oyunuyla maçı 2. yarıda kopardı diyebiliriz.
Kaybetme Faktörleri :
Türkoğluspor geçen senenin şampiyonuna karşı maça çok iyi başlarken maçın başlarında net pozisyonlar da bulsa da bu pozisyonlardan sonuç alamayınca bu pozisyonları ilerleyen dakikalarda çok aradılar fakat iş işten geçmiş oldu. Aslında sezon başından beri çok iyi bir çıkış yakalayan ekip bu çıkışı bu maçta da sürdürse de sadece tecrübesizliklerinin kurbanı oldular. Mehmetcan orta alandaki etkili oyununu güçlü rakibine karşı da sürdürürken Volkan da her geçen gün performansını arttırmaya devam ediyor ve bu zorlu maçta da attığı 2 golle takımının en skorer ismi oldu, gol krallığında da yükselişini sürdürdü.
Öne Çıkan İsimler :
Oktay yeni takımına büyük katkı sağlayacağını bu akşam gösterirken attığı 4 golle geceye damgasını vurdu.
Maçın Adamı : Oktay
Maçın Gümüş Adamı : Tayfun
Maçın Defansı : Emre
Maçın Orta Sahası : Oktay
Maçın Forveti : Tayfun
Maçın Golü : Volkan
Maçın Centilmeni : Mehmetcan