Atmosfer Medya Final Four’a Galibiyetle Başladı!

Final Four 1. hafta maçında Atmosfer Medya ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken maça fırtına gibi başlayan Atmosfer Medya devreyi 6 1 önde tamamlarken sahadan da 8 3 lük skorla galip ayrılıp gruplara çok iyi başlangıç yaptı.
Kazanma Faktörleri:
Atmosfer Medya olabileceğinin en iyi kadrosuyla sahaya çıkarken maça da fırtına gibi başladı. Rakip alanda bulduğu boşlukları iyi değerlendiren ekip çok rahat pozisyon bulup çok rahat skor üretirken Bilal’in uzaktan etkili şutlarıyla skor üretmekte zorlanmadı. İlk yarının sonunda yakaladığı skor avantajını iyi kullanan ekip maçı 8 3 lük skorla kazanırken final yolunda büyük avantaj elde etti. Katı savunması ve orta alanda Bilal’in etkili oyunuyla rakibe üstünlük kuran ekip 2. yarıda daha çok geriye çekilip kontra toplarla gol ararken farkı korumasını bildi. 4 oyuncunun 2 şer golle skora katkı sağladığı maçta Selim orta alandaki mücadelesiyle, Bilal oyunu kurması ve attığı nefis şutlarla, savunma kurgusu mücadeleleri ile galibiyette büyük rol oynarken kaleci Erkan kurtarışlarıyla maç boyunca kalesinde güven verdi.
Kaybetme Faktörleri:
Cska Filistin takımı kadrodaki eksikler sebebiyle maça istediği gibi başlayamazken hem kalecisiz oynamaları hem de savunma bloğunun dağınık olması peş peşe goller yemelerine sebep oldu ve maça henüz ilk bölümden havlu attılar. İlk yarıya 6 1 geride giren Filistin takımı 2. yarıda daha atak bir oyun sergileseler de rakibin katı savunması karşısında skor üretmekte zorlandı, farkın açılmasını engelleseler de farkı da eritemediler ve sahadan 8 3 lük skorla mağlup ayrılıp final yolunda işlerini zora soktular. Kalecisiz maça çıkmaları en büyük handikap olurken Engin’in yorgun görüntüsü, savunmanın uyumsuz olması orta alandan da savunmaya yeteri kadar yardım gelmemesi ilk yarıdaki skorda en büyük etken olurken 2. yarıda etkili ve atak bir oyun sergilemelerine rağmen gol bulmakta zorlandılar. Volkan katı savunma karşısında zorlanmasına karşın oyunu bırakmazken sürekli orta alana kadar gelip arkadaşlarıyla 2 ye birlerle rakip kaleye gitmeye çalıştı, bunda etkili de oldu ama rakip kaleciyi geçmekte zorlandı, takımı adına gecenin en etkili isimlerindendi, Mustafa da takımın başarılı isimlerinden olurken Ümit orta alanda arkadaşlarına iyi pozisyonlar hazırlamaya çalışsa da rakibin baskılı orta sahası karşısında çok top kaybı yaptı.
Maçın Adamı: Bilal
Maçın Gümüş Adamı: Selim
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Emre
Maçın Ortasahası: Bilal
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Bilal
Maçın Centilmeni: Erkan