Atmosfer Medya Emin Adımlarla!

Premier Lig 4. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelen Alacaat ile Atmosfer Medya takımlarının mücadeleci fair play çerçevesinde geçerken ilk yarısı 0 0 lık skorla sona erse de Atmosfer Medya 2. yarıda açıldı ve sahadan 4 0 lık skorla galip ayrılıp 2. sıraya yükseldi.
Kazanma Faktörleri:
Atmosfer Medya takımı sahaya genç ve dinamik bir kadro ile çıkarken maç boyunca çok koşup iyi mücadele ettiler, ilk yarıda kapanan rakiplerine karşı zorlansalar da 2. yarıda rakibin oyundan düşmesini iyi değerlendirip peş peşe gollerle rahat bir galibiyet aldılar. Aslına ilk gole kadar oldukça zorlanan ekip ilk golün ardından rakip çözüldü ve farkı açmakta zorlanmadılar. Genel anlamda oyunun hakimi olan genç ekip haklı bir galibiyetle sahadan ayrılırken attığının 2 mislini de cömertçe harcadı diyebiliriz. Sahanın her bölgelerinde çok koşmaları rakibin enerjisinin bitmesini sağlarken 2. yarıda bunun meyvelerini yediler. Serkan la oyunu geriden iyi kuran ekip Mustafa ve Melih gibi 2 güçlü oyuncuyla rakibe göz açtırmadılar, Orta alanda Selim oyunu yine çok iyi kurarken Furkan attığı 3 golle yine geceye damgasını vurdu, takımını sırtlayan sim oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Fc Alacaat takımı ilk yarıda iyi kapanıp rakibe çok da net pozisyon vermezken 2. yarıda çözüldüler ve yedikleri peş peşe gollerle sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Bugün aslında yine bilindik oyunlarını oynayan ekip alan savunmasını iyi yaparken tek eksik hücumdu ve ileri uçta hiç etkili olamadılar, pozisyon bulmakta oldukça zorlandılar, ileride çoğalamadılar. Pozisyon bulamayan ekip rakibi de rahatsız edemeyince rakip daha kalabalık atak yapmaya başladı, bu da kendilerini oldukça yordu. 2. yarıda gelen ilk golün ardından çözülen ekip maça da tutunamadı ve aldıkları bu mağlubiyetle alt sıralarda kaldılar. Son bölümlerde İsa hücum hattına geçerken bu bölümlerde pozisyon bulmaya başlasalar da iş işten geçmişti ve maçı gol atamadan tamamladılar. Genel anlamda iyi mücadele eden ekipte bireysel anlamda öne çıkan isim olmazken sezona fırtına gibi başlayan ve gol krallığında zirvede bulunan Ali Rıza nazara gelirken bu akşam çok vasat bir performans sergiledi, iyi işler yapmak istedi fakat çok top kaybı yaptı, Mücahit ise kalesindeki başarılı performansıyla farkın büyümesini engelledi, ilk yarıda takımını oyunda tuttu.
Maçın Adamı: Furkan
Maçın Gümüş Adamı: Selim
Maçın Kalecisi: Emre
Maçın Defnsıo: Serkan
Maçın Ortasahası: Selim
Maçın Forveti: Furkan
Maçın Golü : Furkan
Maçın Centilmeni : Emre Cengiz