Atmosfer Medya Çok Farklı

Günün ilk maçında Atmosfer Medya ile Destroyer takımları karşı karşıya gelirken maça daha istekli başlayan taraf Atmosfer Medya takımıydı. Tayfun ile erken açılış yapan Atmosfer Medya ilk yarı oyunu istediği gibi yönlendirirken Destroyer takımı ise ilk yarı pasif kaldı. İlk yarıyı 4-0 önde tamamlamayı başaran Atmosfer Medya 2.yarının başında Behlül’ün frikikten attığı şık gol ile rahatlarken  Destroyer takımı ise bir türlü aradığı golü bulamazken Atmosfer Medya fazla zorlanmadan maçı 8-0 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri 
Maça oldukça etkili başlayan Atmosfer Medya takımı ilk dakikadan maçın kontrolünü eline alırken ilk yarıyı 4-0 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı etkili oyununa devam eden ekip savunmada açık vermeyerek maçı gol yemeden 8-0 kazanmayı başardı. Kalede görev alan Metin çok iyi bir performans ortaya koyarken refleksleri ve kurtarışları ile kalesini gole kapatmayı başardı. Savunmada çok uyumlu olan Atmosfer takımı rakibi maç boyunca rahatsız ederken Volkan savunmanın bel kemiğiydi. Zaman zaman kontrolsüz müdaheleleri ile faul yapan Volkan rakibi en çok rahatsız eden kişiydi. İleride çok etkili olan Atmosfer takımında Mücahit bitiriciliği ile fark yaratırken attığı goller ile farkı açan kişiydi. 2.yarı oyuna giren Behlül maça taze bir kan olarak girerek ileride çok efektifti ve 2.yarı bulduğu goller ile takımını rahatlattı. Maçın yıldızı olan Tayfun ise takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ve ince bilekleri ile fark yaratırken attığı gollerin yanı sıra asistleri ile de takım arkadaşlarını da besledi. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan ekip maçı zorlanmadan kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri 
Maça rakibin baskısı ile başlayan ekip baskıyı üstünden bir türlü atamayınca kalesinde golü gördü. Golden sonra yavaş yavaş oyundan düşen ekip ilk yarı art arda yediği goller ile ilk yarıyı 4-1 geride tamamlarken 2.yarı beraberlik için bastırsa da aradığı golü bir türlü bulamayan ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Mehmet Tekin takımını ayakta tutan isim olurken bir çok pozisyonda güzel kurtarışlara imza attı. Savunmada çok çabuk oyundan düşen Destroyer takımında Enes maç boyunca savunmasını terk etmezken kritik müdahalelerde bulunsa da maçın genelinde yalnız kaldı. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Özgür takımının ataklarını şekillendiren işim olurken klas paslar ile arkadaşlarını beslese de çok fazla top kaybı yaptı. İleri uçta görev alan Emirhan ise maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girse de sonunu getirmeyince golü bulamadı. Destroyer takımı güzel bir oyun sahaya yansıtsa da oyunun meyvelerini alamayınca farklı yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Tayfun
Maçın Gümüş Adamı:Metin
Maçın Golü:Mücahit
Maçın Kalecisi:Metin
Maçın Savunması:Volkan
Maçın Orta sahası:Tayfun
Maçın Forveti:Mücahit
Maçın Centilmeni:Enes

https://www.youtube.com/watch?v=yRHDb0__PAM&feature=youtu.be