Atmosfer Medya Bordo Spor’a Meydan Okudu!

Maçın Adamı : Mustafa
Maçın Gümüş Adamı: Tayfun
Maçın Kalecisi: Okan
Maçın Defansı: Emre
Maçın Ortasahası: Tayfun
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Mustafa
Maçın Centilmeni: Emre
Maçtan Notlar:
Piramit Fc takımı uzun zamandır ligden uzak oldukları için form düşüklüğü kondisyon eksikliği ve bir uyum problemi göze çarpıyor. İlk bölümde pozisyon bulmalarına rağmen kaleci Okan ı geçmekte zorlandılar ve ilk bölümü yedikleri gollerle farklı bir skorla geride tamamladılar. Savunmada iyi mücadele etmelerine rağmen oyunu geride kurmakta zorlanan ekip ilk bölümde istediklerini oyuna yansıtamadı. Özellikle gol vuruşlarında şanssız olan ekip fırsatları da değerlendiremedi. Bu duruma karşı ilk bölümü farklı bir skorla geride tamamladılar.
Piramit Fc takımı hem savunma hemde hücumda iyi mücadele etmesine rağmen rakibi daha etkili bir takım hücum yollarında çok etkili oyuncuları var. Bunlara karşı direnmekte zorlanan Piramit Fc etkili ataklar yapabilselerde gol bulmakta zorlandılar. Özellikle Ali ile etkili olmaya çalışan ekip kaleci Okanı geçemediler. Zaman zaman etkili paslaşma yapmalarına karşın rakibin altında kaldılar ve bu oyunlar ilk yarıyı 6-0 geride tamamladılar.
Piramit Fc takım olarak yaptıkları en büyük eksik kondisyondu. Uzun zamandan beri top oynamamaları sahada zaten bariz şekilde görünürken uyum sorunu da yaşadıkları göründü. Rakibinde Yıldırım Konferansın rakibi olması sebebiyle çokta fazla direnemediler. İstekli olmalarına rağmen istediklerini sahaya yansıtamadılar. Son bölümlerde oyundan tamamen kopan ekip adeta saha içinde yürümeye başlayınca gollerde peş peşe gelmeye başladı ve sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrıldılar. Ali istekli bir oyun oynasa da çok top kaybı yaptı. Buna rağmen dikkat çektiğini söyleyebiliriz.
Yıldırım konferansın zirve ortağı Atmosfer Medya maça iyi başladı. Hücumda istekli bir oyun sergilediler. İlk bölümde üç topları direkten döndü buna rağmen ilk bölümü 4-0 önde tamamladılar. Bir çok net pozisyondan da sonuç alamadı. Kalede Okanın muhteşem performansıda takıma güven verdiğini söyleyebiliriz. Savunmanında etkili olduğu bölümde oyunun ilk yarısını önde tamamlamasını bildiler.
Atmosfer Medya ekibi rakibe göre daha tecrübeli ve daha etkili oyuncuları olan bir takım ve Attıkları gollerle de bunu çok iyi gösterdiler. Rahat bir ilk yarı geçiren Atmosfer Medya işi ilk yarıdan bitirdi diyebiliriz.
Atmosfer Medya ikinci yarıya skor avantajının elinde olmasıyla farkın açık olmasıyla rahat bir oyun sergiledi. Tabi zaman zaman skorun verdiği rehavetle oyun ciddiyetini elden bıraktılar diyebiliriz. Buna rağmen ileri uçta etkili gol ayakları ile farkı korumasını bildiler ve farklı bir galibiyet aldılar. Mustafa attığı 6 gol ile takımın en skorer ismi olurken Tayfunda istekli bi oyun oynadı. Takıma yeni katılan Nizam yaptığı 4 asistle galibiyette büyük rol oynadı.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.