Atmosfer Medya Antalya Yolcusu!

Büyük Final maçında Kapanış Sezonu Şampiyonu Liverpool Fk ile Açılış Sezonu Şampiyonu Atmosfer Medya karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta ilk yarıda gol sesi çıkmasa da 2. yarıda Atmosfer Medya bulduğu gollerle sahadan 2 0 lık skorla galip ayrıldı ve hem geçen sezon finalinin rövanşını aldı hem de Antalya Tatili ödülünü kazanan takım oldu.
Maçtan Notlar;
Maçın geneli kıran kırana geçerken adına yakışır bir final oldu ve her iki ekip adına da handikaplar olsa da mücadele üst düzeydi.
İki ekipte de yıldız isimler sahada mücadele ederken pozisyon anlamında kısır bir maç olsa da izleyenlerin keyif aldığı bir maç oldu.
2 ekip de net pozisyon bulmakta zorlanırken uzatan şutlarda dahi istenilen pozisyonları bulamadılar.
Maçın geneli ortada geçerken Atmosfer Medya ilk yarıda Tayfun’la ileride etkili olmaya çalışsa da Hakan’ın stoperdeki etkili oyunu rakibe pozisyon vermedi.
İlk yarının yıldız ismi Hakan olurken yine Atmosfer Medya Stoperi Emre de gecenin başarılı isimlerindendi.
2. yarıda yine Hakan’ın bir anlık hatasıyla kalesinde golü gören Liverpool Fk takımı oyundan düşerken baskıyı arttırsa da aranılan gol gelmedi ve sahadan 2 0 lık skorla mağlup olarak ayrıldılar.
Atmosfer Medya orta alanda iyi mücadele ederken daha çok uzaktan şutlarla gol aradılar. 2. yarıda ise buldukları pozisyonları gole çevirerek maçı kazanmasını bildiler.
Liverpool Fk önemli eksiklerine rağmen iyi mücadele ederken Furkan takımını orta alanda iyi yönlendirdi fakat takım olarak yeteri kadar şut imkanı bulamadılar.
Maçın kırılma anları ilk yarıda ve 2. yarıda ceza alanının içine kale ağzına yapılan yerden 2 3 sert ortaya kimsenin dokunamaması oldu ve bu pozisyonlardan sonuç alamayan ekip gol şansı bulamadı, sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
Maçın Adamı: Tayfun
Maçın Gümüş Adamı: Emre
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Emre
Maçın Ortasahası: Selim
Maçın Forveti: Tayfun
Maçın Golü: Melih
Maçın Centilmeni: Hakan