Atmosfer Medya Adım Adım Şampiyonluğa

Kapanış Ligi 2.tur karşılaşmasında şampiyonluğun favorilerinden Atmosfer Medya ile Diriliş takımları karşı karşıya geldi. Maça Tayfun ile hızlı başlayan Atmosfer öne geçmeyi başarırken Diriliş ise Sedat ile bu gole hemen karşılık verdi. Dakikalar ilerledikçe maçın kontrolünü eline alan Atmosfer Medya takımı art arda goller ile farkı açmayı başarırken ilk yarıyı 5-1 önde tamamladı. 2.yarıya da goller ile başlayan Atmosfer Medya takımı maçı koparırken kalan dakikalar rölantide bir maç oldu ve üst tura çıkan taraf 10-2’lik skor ile Atmosfer Medya takımı oldu.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Atmosfer Medya takımı öne geçtikten sonra kalesinde golü görse de ilk yarıyı 5-1 gibi farklı bir skor ile önde tamamladı. 2.yarı da aynı tarifeyi yapan Atmosfer Medya takımı zorlanmadan üst tura çıkmayı başarırken kalede görev alan Erkan refleksleri ile dikkat çekerken çevikliği ve oyunu yönlendirmesi ile dikkat çekti. Savunmada kusursuz bir maç çıkaran ekipte Emre maç boyunca savunmasını terk etmezken rakip hücum oyuncularına maç boyunca nefes aldırmadı. İleride etkili ayakları ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Mücahit takımının ataklarını şekillendirirken hızı ile dikkat çekti. Bütün oyuncularından katkı alan ekipte maçın yıldızı ise kaptan Tayfun’du. Mükemmel bir maç çıkaran Tayfun oyun görüşü ve bitiriciliği ile fark yaratırken attığı goller ile takımını rahatlatan isimdi. İlk dakikadan itibaren oyunu kontrol eden ekip zorlanmadan üst tura çıkmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça rakibin baskısı ile başlayan Diriliş takımı geriye düştükten sonra hemen karşılık vererek oyuna dahil olsa da rakibin etkili oyuncularını durdurmakta zorluk çekince ilk yarıyı 5-1 geride tamamlarken 2.yarı farkı azaltmak için risk alsa da savunmada açıklar verince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Yavuz bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek pek bir şeyi yoktu. Savunmada tel tel dökülen ekipte Mesut maç boyunca savunmasını toparlamaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. İleride bir türlü istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan ekipte Serkan rakip savunma arasında kaybolurken bekleneni veremedi. Takımın en efektif ismi olan Sedat tekniği ile dikkat çekerken takımının gollerini atan isimdi. Güçlü rakibi karşısında turu bırakan ekibe kapanış liginde başarılar dileriz.

Maçın Adamı:Tayfun
Maçın Gümüş Adamı:Erkan
Maçın Golü:Tayfun
Maçın Kalecisi:Erkan
Maçın Savunması:Emre (Atmosfer Medya)
Maçın Orta sahası:Mücahit
Maçın Forveti:Tayfun
Maçın Centilmeni:Mesut