Atmosfer Medya 2. Turda!

Play Off 1. tur son maçında Atmosfer Medya ile Bursalona takımları karşı karşıya gelirken baştan sona oyun üstünlüğünü elinde tutan Atmosfer Medya takımı sahadan 7 3 lük skorla galip ayrıldı ve adını 2. tura yazdırdı.
Kazanma Faktörleri:
Rakibe göre daha tecrübeli olan ve geçen senenin Bursa Şampiyonluğu ünvanını elinde bulunduran Atmosfer Medya maçın başlarında skor üretmekte zorlansa da genel olarak oyuna hakimdi diyebiliriz. Kalesinde çok da pozisyon vermeyen ekip gol bulmakta başlarda zorlansa da kilidi açtıktan sonra peş peşe gollerle devreye 4 1 önde girdi. 2. yarıda farkı açan ekip tempoyu düşürürken sahadan 7 3 lük skorla galip ayrılıp 2. tur biletini cebine koydu. Anketlerde de açık ara farkla favori görülen Atmosfer Medya 2. tur biletini almakta zorlanmazken eksiklerine rağmen kupada favori olduklarını gösterdiler. Tayfun ve Mücahit attıkları 3 er golle galibiyette büyük rol oynarken yeni transfer kaleci Erkan kurtarışlarıyla kalesinde güven verdi.
Kaybetme Faktörleri
Play off a son hafta maçıyla kalan Bursalona takımı kendilerine göre daha fazla turnuva tecrübesi olan rakiplerine karşı gayretli bir oyun sergileseler de tecrübe eksikliği sebebiyle istedikleri galibiyeti alamadılar ve ilk turdan play off lara veda ettiler. Aslına bakılırsa ilk tur için çekilecek en zor kurayı çeken ekip yine de öz güvenli bir şekilde gayretli bir oyun sergileseler de devrenin sonlarında çözülüp peş peşe yedikleri gollerle turu ilk yarıdan kaybettiler. Sahadan 7 3 lük skorla ayrılsalar da jeneriklik gollere imza atan ekip için öneli bir tecrübe olan bu maç, kazanamasalar da mücadeleleri ile alkış aldılar. Ömer ve Ayhan ise attıkları jeneriklik gollerle gecenin en güzel gollerine imza atan isimler oldular. Kaleci Bayram ise çok etkili kurtarışlara imza atsa da açılan farkı önleyemediler.
Maçın Adamı : Tayfun
Maçın Gümüş Adamı : Mücahit
Maçın Kalecisi : Erkan
Maçın Defansı : Emre
Maçın Orta Sahası : Mücahit
Maçın Forveti : Tayfun
Maçın Golü : Ömer
Maçın Centilmeni : Ayhan