Atlas Seri Peşinde!

Günün son maçında ligin yeni takımlarından Atlas Fc ile Play-of mücadelesi veren Bursaleno takımları karşı karşıya gelirken Atlas takımı maça Gökhan ile çok hızlı bir giriş yaptı ve daha ilk dakikalardan farkı 2’ye çıkarmayı başardı. Bursaleno takımı ise bu gollerin şokunu üstünden hemen atarak ilk yarının son anlarında 1 gol bulmayı başardı ve ilk yarıyı 3-1 Atlas takımı önde tamamladı. 2.yarı Bursaleno takımı beraberlik için baskılı başlasa da Atlas takımı bu baskıyı üstlerinden hemen attı ve farkı tekrar 3’e çıkarmayı başardı. Bursaleno takımı farkı tekrar 2’ye indirmeyi başarsa da Atlas takımı skoru korumayı başardı ve maçı zor da olsa 4-2 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri

Maça çok iyi bir başlangıç yapan Atlas takımı ilk dakikadan öne geçmeyi başarırken ilk yarıyı 3-1 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı skoru tutmayı başaran ekip maçı zor da olsa kazandı. Kalede görev alan İsmail çok iyi bir performans sergilerken rakibin etkili oyuncularını durdurmayı başardı. Savunmada etten bir duvar ören ekipte Yunus savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Yunus rakibin bütün toplarına ayak uzatırken performansı ile göz doldurdu. İleride takım oyunu ile fark yaratan ekipte Nail takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. Maç boyunca takım arkadaşlarını besleyen Nail asistleri ile farkı açmayı başardı. Takımının gol yükünü çeken Özkan bitiriciliği ile fark yaratırken çok iyi pozisyon alarak gol yollarında fark yarattı. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alan ekip zaman zaman oyundan düşse de maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde şok goller yiyerek başlayan ekip bu gollerin etkisini üzerlerinden hemen atan ekip ilk yarının son anlarında farkı azaltmayı başarsa da 2.yarı farkı azaltmayı başaramayan Bursaleno takımı maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Bayram bugün beklenen performansı sergileyemezken yediği bir kaç golde bariz hataları vardı. Savunmada biraz dağınık bir görüntü çizen Bursaleno takımında Muhammed savunmanın bel kemiğiydi. Bir çok pozisyonda rakibi durdurmayı başarsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride tek bir kişinin ayağına bakan ekipte Ömer takımının ataklarını şekillendirirken girdiği gol pozisyonlarında son dokunuşu yapamadı. Takımının gollerini atan Ayhan ise goller ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da takım arkadaşları kendisine ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. İlk dakikalarda oyuna ısınamadan kalelerinde golü gören ekip bir türlü farkı azaltmayı başaramayınca yenildiler.

Maçın Adamı:Özkan
Maçın Gümüş Adamı:Nail
Maçın Golü:Özkan
Maçın Kalecisi:İsmail
Maçın Savunması:Şaban
Maçın Orta sahası:Nail
Maçın Forveti:Özkan
Maçın Centilmeni:Ayhan