Atasu Sondaj Galibiyetle Başladı!

Gecenin 2. maçında ise ligin iki yeni ekibi Atasu Sondaj ile Emek City takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçın ilk yarısını Emek City önde tamamlasa da Atasu Sondaj takımı genelini üstün oyunla sürdürdüğü maçtan 4 2 lik skorla galip ayrıldı ve lige galibiyetle başladı.
Atasu Sondaj takımı genel anlamda oyunun hakimi olan taraf olsa da skor üretmekte oldukça zorlandılar ve devreye 1 0 yenik durumda girdiler. 2. yarıda fark ikiye çıksa da kilidi açan ekip 6 dakikaya sığdırdığı 3 golle maçı kopardı ve sahadan 4 2 lik skorla galip ayrıldı. Çok iyi paslaşmalarla rakip kalede etkili olan ekip buna rağmen skor üretmekte ve rakip savunmayı geçmekte zorlansa da aradıkları golleri son bölümlerde buldu. 2li savunma yapıp orta alanda etkili olan ekip Hakan’ın peş peşe 2 golüyle kilidi açarken başarılı oyuncu orta alanda oldukça etkili bir maç çıkardı. Kaptan Erkan savunmadaki yerini çok terketmezken ilk yarıda defansta oynayan Atilla 2. yarıda hücum hattına geçti ve takımının galibiyet golünü atan isim oldu. Kadir orta alanda topla çok etkili olsa da son vuruşlarda çok şanssızdı, Rıdvan ise hem savunmada hem orta alanda çok çalışkandı.
Emek City ilk maçında belki de oynayabileceği en güçlü ekiplerden birine denk gelse de maç boyunca büyük özveri ile oynayıp skor avantajını da yakalamalarına rağmen peş peşe yedikleri gollerle çabuk çözüldüler ve sahadan da mağlubiyetle ayrıldılar. Skor 3 2 iken bile oyundan düşen ekip aslında rakip savunmanın arkasına sarktıkları bölümlerde goller bulabilseler maça ortak olabilirlerdi fakat yenilen mağlubiyet golü motivasyonlarını düşürdü. Aslında rakibin baskılı oyununa karşı çok iyi direnen ekip kontrollü bir şekilde kontraataklarla etkili olmaya çalıştı, başarılı da oldular fakat yenilen peş peşe goller bütün moralleri bozdu. Alınan mağlubiyete rağmen gelecek adına umut veren ekipte özellikle savunma hattı oldukça başarılı bir maç çıkardı ve rakibi oldukça zorladılar. Orta alanda Olcay’la etkili olan ekip hücum hattından oyuncularla gol bulamasalar da ileri uçta da çok gayretlilerdi fakat rakibin baskılı oyunu sebebiyle istedikleri topları yapamadılar.
Maçın Adamı: Hakan
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Barış
Maçın Defansı: Erkan
Maçın Ortasahası: Hakan
Maçın Forveti: Kadir
Maçın Golü: Hakan
Maçın Centilmeni: Atilla