Atamayana Atarlar!

Gecenin son maçında Emek City ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken oyunun genelini skor olarak da oyun olarak da önde götüren Emek City son bölümde yediği gollerle sahadan mağlup ayrıldı ve galibiyet hasretini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Fight Club takımı ideal kadrosundan uzak bir kadro ile sahaya çıksa da maç boyunca özellikle iyi savunma yapıp maçı son bölüme kadar bırakmadılar, bunun da karşılığını kontradan buldukları gollerle alıp 3 puanı ceplerine oyarak çıkışlarını sürdürdüler. Ligde 7. sıraya kadar yükselen ekip performansıyla düşman çatlatırken gol yollarında çok da etkili olamasalar da savunma ve orta saha mücadeleleri maçı kazanmalarına yetti. Atasay attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynarken takımın golcüsü Osman maçı 2 golle tamamlayarak gol krallığında 4 basamak birden yükselip 5. sıraya yerleşti.
Kaybetme Faktörleri:
Emek City adeta bu kadar güzel futbol oynanıp da sahadan nasıl mağlubiyetle ayrılır dersi verdi bu akşam. Genel anlamda çok iyi futbol oynayan ekip final paslarını ve son vuruşları iyi yapamayınca adeta rakibe maçı hediye etti. Olcay’ın takımı çok iyi yönetmesiyle ahenkli bir futbol oynamalarına rağmen final paslarında yanlış tercihler yapıp skor avantajı ellerindeyken 3 e 1 pozisyonları bile cömertçe harcayınca maç ellerinden kaydı gitti. Bireysel anlamda Olcay yine istikrarlı bir görüntü sergilerken takımın beyniydi, atakları çok iyi organize etti, Mustafa yine çok çalışkandı iyi mücadele etti, Muhammet takımın hücum hattına dinamizm getirdi, Eray savunmada yine çok gayretliydi, Hasan kalesinde yine dünyaları çıkardı, Kerem de yine çok iyi mücadele etti fakat bu kadar çalışkan isim bir arada olmasına rağmen galibiyet gelmiyorsa bunda ya tecrübe eksikliği vardır yada şanssızlık diyebiliriz.
Maçın Adamı: Atasay
Maçın Gümüş Adamı: Osman
Maçın Kalecisi: Hasan
Maçın Defansı: Murat
Maçın Ortasahası: Olcay
Maçın Forveti: Atasay
Maçın Golü: Atasay
Maçın Centilmeni: Olcay