Askerden, Karkay’a Galibiyet Hediye!

Günün 2.maçında Karkay 2543 ile Lens takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli başlarken ilk dakikalarda temkinli bir oyun sergileseler de Karkay takımı Ahmet Yavuz’un şık golü ile açılışı yaptı. Golden sonra oyundan düşen Lens takımı savunmada açıklar verince skor birden 4-0 oldu. İlk yarının son anlarında Lens takımı gol atmayı başarsa da ilk yarıyı 6-2 skor ile Karkay takımı önde tamamladı. 2.yarı Karkay takımı skora yönelik bir oyun sergilerken Lens takımı ise farkı azaltmaya çalışsa da gol yollarında bir türlü son dokunuşu yapmayı başaramayınca maçı Karkay 2543 takımı 7-3 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça temkinli başlayan Karkay 2543 takımı rakibini tarttıktan sonra baskısını arttırdı ve uzaktan etkili ayakları ile skor üretmeyi başararak maçın fişini ilk yarıdan çekmeyi başardı. Kalede görev alan Emre topu oyuna çok hızlı sokarak takımının hızlı bir şekilde atağa çıkmasını sağlarken kurtarışlarıyla da takım arkadaşlarına oldukça güven verdi. Savunmada çok uyumlu olan ekipte Murat ilk yarı savunmada çok fazla mücadele ederken 2.yarı yerini Faruk girdi. Faruk ise oyuna girdikten sonra ileride takımını hareketlendirdi. Barış savunma ağırlıklı bir oyun sergilese de zaman zaman hücumlara da destek verirken fiziğini çok iyi kullandı. İleride tam bir takım oyunu sahaya yansıtan ekipte Cafer golcülüğünü konuştururken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Attığı goller ile farkı açmayı başaran Cafer oldukça etkiliydi. Maçın kaderini belirleyen kişi ise Ahmet Yaldızdı. Tekniği ve oyun görüşü ile fark yaratan Ahmet Yavuz uzaktan attığı şutlar ile rakibi çözerken rabonaları ile kendine hayran bıraktı. Haftaya askere gidecek olan Ahmet Yavuz askere gitmeden önce takımına maçı hediye ederken, bizde kendisine hayırlı tezkereler diliyoruz.

Kaybetme Faktörleri

Maça etkili başlayan Lens takımı ilk dakikalarda gol pozisyonlarına girseler de skor üretemeyince geriye düştüler. İlk yarı savunmada çok fazla açık veren ekip ilk yarıyı 4 fark ile geride tamamlarken 2.yarı farkı 3’e indirseler de devamını getiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Cihat güzel kurtarışlara imza atsa da uzaktan yediği gollerde bariz hataları vardı ve beklenen performansını sahaya yansıtamadı. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekipte Osman tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırmaya çalışırken kritik bir çok müdahalede bulundu. Fatih takımının en etkili oyuncusu olurken kendine has çalımları ve aldatmaları ile rakiplerini çok kolay egale ederken, takım arkadaşlarıyla maç içerisinde anlaşmazlıklar yaşadı. Emir takımının ataklarını şekillendirmeye çalışırken pas alışverişini sağlayan isimdi. Fakat takımı hücuma çıkarken fazla top kaybı yaptı. İlk yarı kalelerinde golü gördükten sonra birden oyun disiplininden kopan Lens takımı maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Ahmet Yavuz
Maçın Gümüş Adamı:Cafer
Maçın Golü:Ahmet Yavuz
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Savunması:Barış
Maçın Orta sahası:Ahmet Yavuz
Maçın Forveti:Cafer
Maçın Centilmeni:Fatih