Anti’Lens Forza Slimani Galibiyetle Başladı, Lens’e Meydan Okudu!

Gecenin maçında Alkolik Bilbao ile AntiLens Forza Slimani takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan taraf Alkolik Bilbao takımı olsa da kazanan tecrübesiyle AntiLens Forza Slimani takımı oldu.
Maçtan Notlar:
Alkolik Bilbao takımı maça çok hızlı başlarken henüz 2. dakikada 2 0 lık skor üstünlüğünü yakaladı. İlerleyen dakikalarda skor avantajını elinde tutamayan ekip maça erken havlu attı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar.
Özellikle hücum yollarında net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip 2. yarıda da 3 e 1, 4 e 1 pozisyonlardan bile sonuç alamayınca farkı kapatma şansını defalarca değerlendiremediler.
Doğan uzaktan şutlarla yine sürekli gol ararken takımın en etkili ismi oldu, Sedat yeteri kadar şut denemedi, eğer kaleyi daha fazla düşünse takımına gol yada goller kazandırabilirdi.
AntiLens Forza Slimani takımı maça çok tutuk başlamasına karşın ilerleyen dakikalarda oyun üstünlüğünü eline aldı ve maçı ilk yarıdan kopardı.
İlk yarıda çok net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip buna rağmen devrenin sonlarında farkı açtı.
Eren kurtarışlarıyla geceye damgasını vururken Aykut ve Ömer 4 er golüyle takımın en skorer oyuncuları oldular.
Engin savunmanın ortasında yine güven verdi, Çağatay orta sahada kendini bulurken 2 gol 1 asist ile maçı tamamladı, Slimani ise ilk yarıda net pozisyonlardan sonuç alamasa da savunmaya geçince üst düzey bir performans sergiledi.
Maçın Adamı: Aykut
Maçın Gümüş Adamı: Ömer
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Engin
Maçın Ortasahası: Çağatay
Maçın Forveti: Aykut
Maçın Golü: Aykut
Maçın Centilmeni: Sedat