Ankaragücü’den Güzel Başlangıç!

Ligin 2 yeni ekibi Emirsultan Fc ve Ankaragücü takımlarının mücadelesi izleyenler tarafından keyifle takip edilen bir maç olurken Emirsultan Fc takımı maça adeta 2 0 önde başlasa da bu skor avantajını koruyamadı ve sahadan 4 2 lik skorla mağlup ayrıldılar.

Ankaragücü takımı maçın genelinde etkili bir oyun sergilerken rakip kalede bir çok net pozisyon bulmalarına karşın rakip kalecinin başarılı performansını geçmekte zorlandı. 2.yarıda sabırla rakip kaleye yüklenen ekip son bölümlerde skoru getiren golleri bulurken lige de galibiyetle başladılar. Maçın genelinde iyi pas yapan ekip göze hoş gelen bir futbol sergilerken etkili şutörleri ile rakip kaleyi sürekli yokladılar. Savunmaya çok fazla iş düşmese de gelen kontra ataklarda Ahmet rakibe göz açtırmadı ve birçok pozisyonda rakibe dur diyen isim oldu. Semih attığı 3 golle geceye damgasını vuran isim olurken Okan da orta alanda oynadığı etkili oyunla galibiyetin mimarlarından oldu.

Emirsultan Fc takımı genç oyunculardan oluşan bir ekip olurken maça da hızlı başladılar ve kontra ataklardan buldukları gollerle 2 0 lık skor avantajını yakaladılar. İlk yarıda bu skoru iyi koruyan ekip 2. yarıda rakibin baskılı oyununa karşı direnmekte zorlandılar. Son bölümlerde gardı düşen ekip peş peşe goller yerken sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Genel anlamda iyi mücadele edip kontra toplarla etkili olmaya çalışsalar da 2 0 lık skor avantajı ellerindeyken rakip savunmada buldukları büyük boşlukları değerlendirebilselerdi maçtan rahat bir galibiyetle ayrılabilirlerdi fakat farkı açamamaları maçı kaybetmelerine sebep oldu. Yunus savunmada üst düzey bir performans sergilerken rakibin birçok pozisyonunu bozdu, kaleci Affet ise kurtarışlarıyla gecenin en etkili performansını sergiledi.

Maçın Adamı: Semih

Maçın Gümüş Adamı: Okan

Maçın Kalecisi: Affet

Maçın Defansı: Ahmet

Maçın Ortasahası: Okan

Maçın Forveti: Semih

Maçın Golü: Semih

Maçın Centilmeni: Yunus