Altın Ayaklar Galibiyetle Tanıştı!

Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maça çok hızlı bir giriş yapan Türkoğlu takımı 2.dakikada Salih ve 3.dakikada Volkan ile buldukları gol ile maça adeta 2 -0 önde başladılar. Kalelerinde gördükleri bu 2 golden sonra kendilerine gelen Altınayak takımı oyuna ağırlığını koydu ve art arda ataklar ile rakip kaleye yüklendi. kalelerinde gördükleri 2 gol gibi 7.dakikada Selim ve 8.dakikada Cemalettin ile 2 dakikada beraberliği yakalayan takım maça tekrar ortak oldu. Türkoğlu takımı rehaveti üstlerinden atarak maçın başındaki gibi Volkan ve Salih ikilisinden 1’er gol daha bularak 10.dakikada tekrar farkı 2’ye çıkardılar. Bu kadar golden sonra bu dakikadan sonra 2 takımda daha kontrollü ve sonuca yönelik bir oyun ortaya koymaya çalıştı. 20.dakikada Volkan bir kez daha sahneye çıkarak Türkoğlu takımı adına farkı 3’e çıkaran golü attı. Bu gole Selim ile hemen karşılık veren Altın ayak takımı farkı tekrar 2’ye düşürdü. İlk yarının kalan dakikalarında Türkoğlu takımı skoru korumaya yönelik oynadı. Altınayak takımı ise farkı azaltmak içn bastırsa da aradığı golü bulamayınca ilk yarı 5-3 Türkoğlu takımı lehine sonuçlandı.
2.yarıya ilk yarının sonlarında ki baskısına devam ederek başlayan Altınayak takımı bu baskısının meyvesini 27.dakikada Selim ile bularak farkı 1’e indirdi. Türkoğlu takımı farkın azalmasıyla oyuna çok iyi reaksiyon göstererek baskıya başladı. 31 ve 32. dakikalarda art arda 2 gol atan Kerem Türkoğlu takımı adına farkı tekrar 3′ çıkararak takımını rahatlatsa da Emir Altın ayak takımını attığı gol ile ayakta tuttu. Gol düellosu şeklinde geçen maçta Emire cevap veren isim Volkandı ve skoru 37.dakikada 8-5 Türkoğlu takımı lehine getirdi. Bu dakikadan sonra maçta tam bir Altın ayak fırtınası vardı. Selim takımının umutlarının tükendiği dakikalarda art arda 2 gol atarak farkı 1’e indirdi. Baskısına devam eden Altın ayak takımı 46.dakikada Emir ile bir gol daha bularak uzun bir süreden sonra tekrar beraberliği yakaladı. Bu gollerden sonra Türkoğlu takımı galbiyet golünü bulmak için tekrar bastırsa da bir kere açılan Altın Ayak takımından Selim son dakikalarda 2 gol daha kaydederek takımına galibiyeti armağan etti ve maçın skorunu 10-8 Altın ayak takımı lehine sonuçlandırdı.
Türkoğlu Spor
Maça oldukça iyi başlayan ekip maçta öne geçip farkı bir ara 3e kadar çıkarsa da skoru tutamayınca yenilgiye razı oldular. Tükoğlu takımında kalede Berat görev aldı. Refleksleri iyi olan Berat bazı pozisyonlarda geç kalınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Savunmada Oğuzhan, Bahadır ve Salih 3′ lüsü görev aldı. Uyumları iyi olan 3’lü ilerde oynayan oyuncuların kurbanı oldu. Oğuzhan savunmadan daha çok hücumsal oynasa da savunmada da elinden geleni yaptı. Bahadır savunmanın çakılı ismiydi. Takımı için herseyi yapsa da yenilgiyi engelleyemedi. Salih ise takımı adına her şeyi yaptı. Savunmada hücumda her yerde oynayan Salih çok iyi oynasa da takım arkadaşlarına genelde bağırarak onların oyundan düşmesine neden oldu diyebiliriz. Orta sahada Volkan ve Kerem görev aldı. Zaman zaman iyi oyun sergilese de bu 2’li genelde ileride kaldı Volkan takımımın en hırslı ismiydi. Oldukça teknik olan isim güzel pek çok gol atsa da yenilgiyi engelleyemedi. Kerem ise ileride bütün toplara koştu ve çok iyi mücadele sarf ederek takımı adına her şeyi yaptı. Forvette Adem görev aldı. Maç boyunca elinden geleni yapsa da Adem son vuruşlarda istediği vuruşları yapamayınca skora katkı yapamadı. Sonraki maçlarda Türkoğlu Spor takımına başarılar dileriz.
Altın Ayak
Maça çok hızlı giren ekip ilk yarıyı geride tamamlasa da 2.yarıda çok iyi performans göstererek maçı kopardılar. Kalede Anıl görev aldı. Çok iyi bir maç çıkaran isim topu oyuna çok iyi soktu. Fakat yediği basit goller ile takımının maç boyunca geride olmasına sebep oldu. Savunmada Cemalettin, Burak ve Cüneyt 3’lüsü görev aldı. Uyumları çok iyi olan 3’lüden Cemalettin yaptığı kritik müdahaleler ile göz doldururken Burak ise savunmadan kurduğu oyunlar ile dikkat çekti. Cüneyt ise savunmada çakılı kalarak savunmasını toparladı. Orta sahada Emir ve Ferdi 2’lisi görev aldı. Çok iyi maç çıkaran 2’liden Emir oyunun her 2 yönünde de görev alarak çok iyi bir performans sergiledi. Ferdi ise takımını bir maestro gibi yönetti. Forvette Selim görev aldı. Çok iyi bir maç çıkaran Selim attığı 7 gol ile takımına galibiyeti getiren isimdi çok iyi bir maç çıkaran isim takım isminin hakkını sonuna kadar veren oyuncusuydu.. Sonraki maçlarda Altın Ayak takımına başarılar dileriz.
Maçın Adamı:Selim
Maçın Kalecisi:Anıl
Maçın savunması:Cemalettin
Maçın Orta sahası:Volkan
Maçın Forveti:Selim