Alkoliko Bilbao Transferleriyle Bambaşka!

Gecenin maçında Atletico Brecia ile Alkoliko Bilbao takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Alkoliko Bilbao takımı sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp çıkışını sürdürdü.
Alkoliko Bilbao takımı maça istekli bir oyunla başlarken ilk bölümlerden itibaren oyun kontrolünü eline alıp rakip sahada etkili oldular. Kadro yapıları ile belki de ilk defa bu denli başarılı bir maç çıkaran ekip sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar. Net pozisyonlar bulan ekip farkı ilk yarıdan açarken 2. yarıda vites düşürdü ve çok da zorlanmadan farklı bir galibiyetle ayrıldı. Onur Muhammed Doğan üçlüsü maçı 2 şer golle tamamlarken Doğan orta alanın en etkili ismiydi, Sefa da uzaktan etkili şutlarla sürekli kaleyi yokladı.
Atletico Brecia takımı maça iyi başlayamazken buna rağmen oyundan hiç düşmediler ve maç boyunca yüksek tempo ile oynadılar. Alınan mağlubiyette en büyük etken savunmada verilen büyük boşluklar olurken kaçırılan net pozisyonlar da farkın açılmasına ve maça ortak olamamalarına sebep oldu. Sürekli her fırsatta golü düşünen ekip etkili şutlarla gol aramalarına karşın çerçeveyi bulmakta zorlandılar. Genel olarak iyi mücadele eden ekip son bölümlerde goller bulsalar da bu goller puan için yeterli olmadı. Kerem 3 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken Veli de savunmanın ve aynı zamanda takımın en iyi isimlerindendi ki savunmada çok yanlız kalmasına rağmen birçok pozisyonda rakibin ataklarına dur dedi.
Maçın Adamı : Doğan
Maçın Gümüş Adamı: Sefa
Maçın Kalecisi: Aydın
Maçın Defansı: Mert
Maçın Ortasahası: Doğan
Maçın Forveti: Onur
Maçın Golü: Veli
Maçın Centilmeni: Kerem