Alkolik Bilbao Son Bölümde Yıkıldı!

Alkolik Bilbao Cska Filistin derbisinde Alkolik Bilbao maç boyunca skor avantajını elinde tutmasına karşın sonunu getiremedi ve son 10 dakikasına 3 1 önde girdiği maçtan 7 4 lük skorla mağlup ayrıldılar.

Cska Filistin takımı iyi pas yapmasına karşın skor üretmekte zorlanırken gol yolların şanssız bir maç geçirdiler. Çerçeveyi bulmakta zorlanan ekip skor avantajını eline alamazken son 10 dakikada vites arttırdılar ve sahadan 7 4 lük skorla galip ayrılıp ligin son haftasında ilk 5 sırayı garantilediler. Turgay takımıyla çıktığı ilk maçta 4 gollük performansla galibiyette büyük rol oynarken orta alanda Umut ve Okan yine iyi bir maç çıkardılar, savunmadan etkili bindirmeler yapan Alihan ise kritik golleriyle takımına hayat verdi.

Alkolik Bilbao maça çok iyi başlarken güçlü rakibine karşın maç boyunca çok iyi mücadele etti, gol yollarında etkili de oldular fakat sonunu getiremediler. Son 10 dakikaya kadar skor avantajının ellerinde olması kendilerine nispeten rehavet de vermesi pahalıya patlarken son bölümlerde yedikleri gollerle beklenmedik bir mağlubiyet aldılar. Play Off lar yaklaşırken kadroları yavaş yavaş oturmaya başlarken bu mağlubiyete rağmen verilen mücadele play off öncesi umut verdi. Muhammed 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer gol Onur’dan geldi.

Maçın Adamı: Turgay

Maçın Gümüş Adamı: Umut

Maçın Kalecisi: Ahmet

Maçın Defansı: Engin

Maçın Ortasahası: Okan

Maçın Forveti: Turgay

Maçın Golü: Turgay

Maçın Centilmeni: Sedat