ALKOLİK BİLBAO SİFTAH DEDİ!

Sezonun galibiyetsiz 2 takımı Alkolik Bilbao ile Çernobil takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta Alkolik Bilbao son bölümde bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi ve bu sezonun ilk galibiyetini aldı.
Alkolik Bilbao takımı maç boyunca çok pozisyondan sonuç alamazken son bölümlerde Doğan – Muhammed kardeşlerin maça ağırlığını koymasıyla sahadan farklı bir galibiyet alıp gecenin süprizine imza attılar. Genel anlamda iyi savunma yapıp hücumda net pozisyonlar bulan ekip bunları iyi değerlendirdi ve sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldı. Doğan maçı 2 gol 3 asist ile tamamlayarak skora en fazla katkı sağlayan isim olurken Muhammed de 2 gol 2 asist ile gecenin bir diğer parlayan ismi oldu. Forvette görev yapan Onur şanssız bir maç geçirse de maçı 2 golle tamamladı.
Çernobil takımı golcüleri Naim’in yokluğunda tat vermezken özellikle Mustafa partnerinin yokluğunda mutsuz bir maç çıkardı ve istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Genel anlamda takımda ciddi bir rehavet sorunu gözlemlenirken rakibi belki de hafife almanın bedelini mağlubiyetle ödediler. Özellikle ilk yarıda çok fazla net pozisyonlar bulmalarına karşın bunu skora yansıtmakta zorlanan ekip 2. yarıda bu pozisyonları çok aradılar. Ayrıca kalede Servet’in yokluğunda da çok kolay goller yiyen ekip maça tutunamadı.
Maçın Adamı : Doğan
Maçın Gümüş Adamı : Muhammed
Maçın Kalecisi : Aydın
Maçın Defansı : Sedat
Maçın Orta Sahası : Doğan
Maçın Forveti : Muhammed
Maçın Golü : Doğan
Maçın Centilmeni : Ömer Faruk