Alkolik Bilbao Kaçtı, Liverpool Yakaladı…

Günün 2.maçında Liverpool ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya gelirken ilk yarı tam bir gol düellosu vardı. İlk yarı karşılıklı goller ile geçilirken ilk yarının son anlarında Alkolik Bilbao etkili oyunu ile bulduğu goller ile ilk yarıyı 4-3 önde tamamladı. 2.yarının başlarında 2 fark ile öne geçmeyi başaran Alkolik Bilbao takımı skoru korumaya çalışırken Liverpool takımı oyuncu değişiklikleri ile oyuna hakim oldu. Liverpool son dakika golü ile beraberliği kurtarırken maç 5-5 beraberlik ile sonuçlandı.

Alkolik Bilbao
Maça oldukça etkili başlayan ekip art arda goller ile öne geçmeyi başarırken ilk yarıyı 1 fark ile önde tamamlamayı başardı. 2.yarının başlarında farkı 2’ye çıkarmayı başaran ekip skoru koruyamayınca sahadan beraberlik ile ayrıldılar. Kalede görev alan Aydın kurtarışları ve refleksleri ile takımını ayakta tutarken performansı ile beğeni topladı. Savunmada çok fazla efor sarf eden Alkolik Bilbao takımında Kadem savunmada yıldızlaşırken müdahaleleri ile rakibi oldukça zorladı. İleride tek toplar ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Doğan hem savunmada hemde hücumda basmadık yer bırakmadı. Doğan takımın maestrosu gibiydi. Takımının ataklarını şekillendiren Doğan oyun görüşü ile fark yaratırken maçın yıldızlarından biri olan Muhammed ise bitiriciliği ile rakibi maç boyunca zorlarken attığı 3 gol ile takımına galibiyeti getirmeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca performansı galibiyet için yeterli olmadı. Rakibi karşısında bir ara 2 fark ile öne geçmeyi başaran ekip skoru koruyamayınca beraberliğe boyun eğdi.

Liverpool
Maça baskılı başlasa da aradığı golü bir türlü bulamayan ekip art arda yediği gollerle 2 farkla geriye düşse de ilk yarıyı 1 fark geride tamamlamayı başardı. 2.yarının başlarında tekrar 2 farkla geriye düşen ekip oyuncu değişikleri ile oyunun kontrolünü eline aldı ve beraberliği son dakikada kurtardı. Kalede görev alan Yavuz bugün beklenen performansı sergileyemezken yediği bir çok golde hatası vardı. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen Liverpool takımında Pablo maç boyunca savunmasını terk etmezken savunmayı toparlayan isimdi. 2.yarı taktik gereği oyundan çıkan Pablo oldukça etkiliydi. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Mert maç boyunca golü koklarken  2 gol ile yıldızlaşsa da 2.yarı oyundan çıktı. Takımının yıldızı olan Furkan ise oyun görüşü ve tekniği ile fark yaratırken takımının en etkili ismiydi. Oyuna sonradan giren Şahin ise uzaktan attığı şutlar ile rakibi zorlarken maça noktayı koyan isimdi. Maçta bir ara 2 fark ile geriye düşen ekip oyuncu değişiklikleri ile oyuna hakim olurken beraberliği kurtarmayı başardı.

Maçın Adamı:Muhammed
Maçın Gümüş Adamı:Furkan
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Aydın
Maçın Savunması:Pablo
Maçın Orta sahası:Furkan
Maçın Forveti:Muhammed
Maçın Centilmeni:Mert