Alkolik Bilbao Gol Düellosundan Galip Çıktı

Günün ilk maçında Matrah Spor ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya gelirken maç tam bir gol düellosu şeklinde geçti. Maça Duran ile Alkolik Bilbao takımı goller ile başlasa da Matrah takımı bu gollere karşılık vermeyi başarırken ilk yarı 6-5 Alkolik Bilbao takımının üstünlüğü ile geçilirken 2.yarı Matrah takımı skoru eşitlemeyi başarsa da gol düellosundan galip çıkan taraf 12-10’luk skor ile Alkolik Bilbao takımı oldu.

Kazanma Faktörleri
Maça goller ile başlayan ekip skoru korumakta sıkıntı yaşasa da ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı rakibin baskısı ile karşılaşsalar da oyunun hakimiyetini elinde tutan ekip son dakikalarda bulduğu goller ile galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Mert kalesinde bir çok gol görse de bir çok gol pozisyonunu engellemeyi başardı. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen Alkolik takımında Kızıl savunmanın bel kemiği olurken kritik müdahaleleri ile dikkat çekti, maçın son anlarında galibiyet golüne de imza atan Kızıl performansı ile beğeni topladı. İleride gol bulma konusunda sıkıntı yaşamayan ekipte Sedat takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ve tekniği ile fark yaratırken takım arkadaşlarını maç boyunca besledi. Forvette görev alan Duran ise bitiriciliği ve hızı ile dikkat çekerken attığı 5 gol ile galibiyetin mimarlarındandı, pozisyon bilgisi ile golü adeta koklayan Duran yıldızlaştı. Savunmada dağınık bir görüntü çizmelerine rağmen gol yollarında oldukça efektif olan ekip zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça ısınamadan kalelerinde art arda goller gören Matrah Spor bu gollerin etkisini üzerlerinden hemen atarak karşılık verirken ilk yarıyı 1 fark ile geride tamamladı. 2.yarı skoru eşitlemeyi başarsalar da bir türlü öne geçmeyi başaramayan ekip son dakika golü ile yenildi. Kalede bir çok değişiklik yapan Matrah takımının belli bir kalecisinin olmaması takım olarak Matrah takımını çok yıprattı. Savunmada da bir türlü dikiş tutturamayan ekipte Nevzat maç boyunca savunmasını terk etmezken müdahaleleri yetersiz kalırken maçın genelinde yalnız kaldı. İleride gol yollarında oldukça etkili olan ekipte Süleyman son dakikalarda bulduğu goller ile takımını umutlandırsa da mağlubiyeti engelleyemezken Enes ise takımının skor yükünü çeken isimdi, takımının en efektif ismi olan Enes bitiriciliği ile fark yaratırken takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Duran
Maçın Gümüş Adamı:Enes
Maçın Golü:Enes
Maçın Kalecisi:Mert
Maçın Savunması:Kızıl
Maçın Orta sahası:Sedat
Maçın Forveti:Duran
Maçın Centilmeni:Murat