Alkolik Bilbao Galibiyetle Başladı!

Günün Maçında Alkolik Bilbao ile Yeşil Nokta takımları karşı karşıya geldiler. Yeşil Nokta takımı maça istediği gibi başlayamazken ilk yarıda oyun kurmakta zorlandı ve aradıkları pozisyonları bulamadı. İlk yarıyı 3 1 geride tamamlayan ekip 2. yarıya istekli bir oyunla başlarken rakip kalede etkili olup pozisyon üstüne pozisyon buldu. Goller de bulup maça ortak olmalarına rağmen son dakikada yedikleri golle sahadan 6 5 lik skorla mağlup ayrıldılar.
Takım genç ve tecrübesiz olmasına rağmen kadro yapısı ile gelecek vaad ettiklerini söyleyebiliriz, özellikle hücumda etkili olup tehlikeli pozisyonlar bulan genç ekip rakip kaleyi adeta şut bombardımanına tuttu. Erdi ve Metin le çok etkili olan ekip son vuruşlarda son derece şanssız olurken bir çok etkili şutun direğin hemen yanından auta gitti, çok şanssızlardı.
Bunun dışında galibiyeti hak edecek bir oyun oynamalarına rağmen çerçeveyi bulmakta zorlanınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Kaleci Burak’ın da sakatlanması takımı olumsuz etkilerken ilk bölümlerde uyum sorunu göze çarptı fakat 2. yarıda bu sorunu aştılar. Metin Yusuf ikilisi attıkları 2 şer golle takımın en skorer oyuncuları olurken Metin takımın en etkili ismiydi diyebiliriz. Erdi de orta alanda iyi bir performans sergilerken o da etkili şutlarla gol aradı, maçı da 1 golle tamamladı.
Alkolik Bilbao takımı ise maça hızlı başlarken Mert’in ayağından gelen 2 golle skor avantajını eline aldı ve bu avantajını ilk yarıda iyi kullanıp devreye 3 1 önde girdi. 2. yarıda oyundan düşen ekip kalesinde çok pozisyon verirken kaleci Emir’in başarılı performansıyla ayakta durdu ve yedikleri peş peşe gollerle sallansalar da son dakikada gelen gollerle maçtan 6 5 lik skorla galip ayrılmasını bildiler ve lige galibiyetle başladılar.
Mert etkili şutlarla takımına 2 gol kazandırırken kendisinin savunmaya geçmesi takımın hücum gücünü azalttı diyebiliriz. Sedat orta alanda çalışkan bir görüntü sergilerken Talha da başarılı oyununu 2 golle süsledi. Batuhan ve Furkan attıkları 1 er golle skora katkı sağlarken kaleci Emir kurtarışlarıyla galibiyette büyük rol oynadı.
Maçın Adamı: Metin
Maçın Gümüş Adamı: Mert
Maçın Kalecisi: Emir
Maçın Defansı: Mert
Maçın Ortasahası: Metin
Maçın Forveti: Erdi
Maçın Golü: Metin
Maçın Centilmeni: Sedat