Alemdar City’den ‘Mert’ce Galibiyet!

Gecenin ilk maçında Alemdar City ile Bağlarbaşı City takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçın ilk yarısını Alemdar City 3 1 önde tamamlarken 2. yarıda Alemdar City takımı skoru 5 1 e getirse de Bağlarbaşı City takımı farkı 1 e kadar indirdi fakat puanı getirecek golü bulamayınca Alemdar City bu zorlu maçtan 3 puanla ayrıldı ve kritik bir galibiyete imza attı.
Kazanma Faktörleri :
Maçın kazanılmasında en büyük faktör oyun disiplininden hiç kopmamalarıydı diyebiliriz. Gerçi skor 5 1 e geldikten sonra ister istemez bir rehavet oluşup kalelerinde goller görmeye başlasalar da 2 ye 1 leri çok iyi yapıp rakip kalede etkili ataklarla net pozisyonlar buldular ve bu ataklar da golü getirdi. Rakip kaleye çok şut çekmeseler de yüksek şut yüzdesiyle oynayan ekip skor üretmekte zorlanmadı ve önemli bir galibiyete imza attı.
Kaybetme Faktörleri :
Bağlarbaşı City aslında her maç yetenekli isimlerle sahaya çıksalar da bir uyum sorunu yaşıyorlar ve takım birbirini tanıyana kadar maç sona eriyor. Bu akşam da maça iyi başlamalarına rağmen ciddi bir uyum sorunu yaşadılar ve istedikleri gibi organize olamadılar. Atak bir oyun oynamalarına rağmen son vuruşlarda düşük yüzde ile oynamaları skor üretmekte zorlanmalarına sebep olurken son bölümlerde farkı 1 e kadar indirseler de bu çaba puan için yeterli olmadı.
Öne Çıkan İsimler :
Tartışmasız 5 golle geceye damgasını vuran isim Mert olurken attığı gollerle galibiyeti getiren isim oldu, ayrıca maçın son dakikalarında çaldığı topla rakibin atağını kesti takımını da kontraatağa çıkardı. Cihan da soğukkanlılığıyla takımını atağa kaldıran isim olurken Murat da savunmadan etkili bindirmeler yaptı, gecenin mücadeleci isimlerindendi.
Maçın Adamı : Mert
Maçın Gümüş Adamı : Cihan
Maçın Kalecisi : Oğuz
Maçın Defansı : Nezir
Maçın Orta Sahası : Cihan
Maçın Forveti : Mert
Maçın Golü : Mert
Maçın Centilmeni : Furkan