Alacaat’ın Horozları’ndan Farklı Başlangıç!

Günün 2.maçında Borussia Bayburt ile Alacaat’ın Horozları takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte istekli başlasa da Alacaat’ın Horozları erken bulduğu gol ile öne geçerken Borussia Bayburt takımı karşılık verse de Alacaat’ın Horozları farkı açmayı başardı ve ilk yarı 8-2 Alacaat’ın Horozlarının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı 2 ekipte rölantide bir maç çıkarırken Alacaat’ın Horozları farkı açmaya devam etti ve maç 14-5’lik skor ile sonuçlandı.

Kazanma Faktörleri
Maça adeta golle başlayan Alacaat’ın Horozları kalesinde goller görse de maçın fişini ilk yarıdan çekmeyi başardı. 2.yarı rölantide bir maç çıkaran ekip farkı açmaya devam etti ve maçı rahat bir şekilde kazandı. Kalede görev alan Samet kalesinde bugün fazla efor harcamazken rakibin nadir gelişen ataklarında kritik kurtarışlara imza attı. Savunmada rakibe kolay top şansı vermeyen ekipte Mustafa savunmayı kenetleyen kişiydi, takım arkadaşlarını yönlendiren Mustafa kritik müdahaleleri ile rakibe geçit vermedi. İleride adeta gol olup yağan takımda Ali Rıza forvette bitiriciliği ile ön plana çıkarken gol yollarında ki efektifliği ile göz doldurdu. Maçın yıldızı olan Ertan ise attığı goller ile maçı koparırken takımının ataklarına şekil veren isimdi. Oyun görüşü ile takım arkadaşlarını besleyen Ertan tekniği ile parmak ısırttı. İlk dakikadan itibaren Maçın kontrolünü eline alan Alacaat’ın Horozları antrenman havasında geçen maçı rahat kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde gol yiyerek başlayan Borussia Bayburt takımı karşılık vermeyi başarsa da rakibin art arda gollerine engel olamadı ve ilk yarıdan fark açıldı. 2.yarı farkı azaltmaya çalışsalar da başarılı olamayan ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Onur kalesinde bir çok pozisyon görürken bir o kadarda pozisyonu engellese de yediği gollerde ise yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekipte Niyazi maç boyunca savunmasını terk etmezken takım arkadaşlarının açıklarını kapatmaya çalışsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride gol yollarında bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Onur tekniği ve ince bilekleri ile dikkat çekerken santradan attığı gol ile maça damgasını vurdu. Yasin takımının en etkili ismiydi. Takımı adına her şeyi yapan Yasin oyun görüşü ve sürati ile fark yaratırken yoktan yarattığı pozisyonlar ile goller bulsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği desteği alamadı. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü rakibe veren ekip maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Ertan
Maçın Gümüş Adamı:Ali Rıza
Maçın Golü:Anıl
Maçın Kalecisi:Samet
Maçın Savunması:Mustafa
Maçın Orta sahası:Ertan
Maçın Forveti:Ali Rıza
Maçın Centilmeni:Niyazi