Alacaat Son Dakikada Galibiyete Uzandı

Günün son maçında Palermo ile Alacaat takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte etkili başlarken açılışı yapan Halil ile Alacaat takımıydı, bu gole Metehan ile hemen karşılık veren Palermo eşitliği sağlarken ilk yarı karşılıklı goller ile geçildi ve ilk yarı 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı tam bir gol düellosu vardı. Bir ara Palermo takımı 5-3 öne geçerken Alacaat takımı çok iyi bir reaksiyon göstererek art arda goller ile beraberliği sağladı ve son dakikada Emre’nin muhteşem golü ile 6-5’lik skor ile galibiyete ulaştı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan ekip ilk yarı 2 kez öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı başaramadı ve ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı oyundan düşen ekip maçın son 10 dakikasına 2 fark ile geride girerken çok iyi bir reaksiyon gösterdiler ve maçı 6-5 kazandılar. Kalede görev alan Mücahit galibiyetin mimarlarındandı. Muhteşem kurtarışlara imza atan Mücahit refleksleri ile dikkat çekti. Savunmada oldukça zorlanan ekipte Emre A. savunmanın bel kemiğiydi. Hava toplarındaki hakimiyeti ile fark yaratan Emre A. iyi bir performans sergiledi. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Halil attığı goller ile takımını oyuna soktu. Fuat ise attığı muhteşem Frikik golü ile gözlerimizin pasını alırken hem hücumda hemde savunmada çok fazla efor sarf etti. Maçın yıldızı olan Emre C. tekniği ve bitiriciliği ile fark yaratırken attığı muhteşem goller ile maçı takımına getirdi. Maçtan bir an olsun kopmayan ekip zorlansa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri 
Maça kalelerinde şok bir gol görerek başlayan ekip ilk yarı 2 kez geriye düşse de ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardı. 2.yarı ilk defa öne geçen Palermo bir ara 2 fark ile öne geçmeyi başarsa da rehavete kapılan ekip son dakika golü ile mağlup oldular. Kalede görev alan Güray oldukça iyi bir maç çıkarsa da yediği gollerde çaresiz kaldı. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Kadir savunmanın bel kemiğiydi ve bir çok kritik müdahelede bulunsa da genelde yalnız kaldı. İleride gol bulmakta sıkıntı yaşamayan ekipte Metehan takımının en efektif isimlerinden biriydi. Tekniği ile göz dolduran Metehan 2 gole de imza attı. Bugün bekleneni veremeyen Hüseyin çok fazla hata yaparken Olcay ise bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile takımına seviye atlattı. İlk yarı maça çok iyi tutunan Palermo 2.yarı öne geçmeyi başarsa da rehavete kapılınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı:Halil
Maçın Golü:Fuat
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Savunması:Emre A.
Maçın Orta sahası:Halil
Maçın Forveti:Emre C.
Maçın Centilmeni:Hüseyin