Alacaat Çıkışa Geçiyor!

Günün ilk maçında Alacaat takımı ile Karkay 2543 takımları karşı karşıya gelirken maça Karkay takımı oldukça etkili başladı ve Ahmet’in etkili oyunu ile skor üretti. Alacaat takımı ise ilk yarı bir türlü aradığı pozisyonları bulamazken 2.yarının başında Alacaat takımı goller bulsa da Ahmet takımını tekrar öne geçirmeyi başardı. Karşılıklı goller ile tekrar oyun eşitlense de Alacaat takımı son dakikalarda bulduğu goller ile maçta ilk defa öne geçti ve maçı Alacaat takımı 6-4 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri

Maçta ilk yarı istediği oyunu sahaya yansıtamayan Alacaat takımı ilk yarıyı 2-0 geride tamamlasa da 2.yarının başında skoru eşitledi. Tekrar geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan Alacaat takımı maçı zor da olsa kazanmayı başarırken, kalede görev alan Mücahit refleksleri ve topu oyuna sokma hızı ile takımının ataklarını hızlandırdı. Savunmada zaman zaman dağılan ekipte Emre Aşık maç boyunca savunmasını terk etmedi. Rakibin bir çok atağını kesen Emre performansı ile takım arkadaşlarına güven verdi. İlk yarı ileride istediği oyunu sahaya yansıtamayan Alacaat takımı 2.yarı Ali Rıza’nın açılmaşı ile goller buldu. Takımının ataklarını şekillendiren Halil bitirici pasları ile maç boyunca takım arkadaşlarını besledi. Maçın yıldızı olan Ali Rıza ise attığı 5 gol ile Karkay takımını neredeyse tek başına devirdi. Bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile golü adeta koklayan Ali Rıza maçın kaderini belirleyen isimdi.

Kaybetme Faktörleri

Maça oldukça iyi bir başlangıç yapan Karkay 2543 takımı ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamasına rağmen 2.yarı oyundan kopunca sahadan yenik ayrıldı. Kalede görev alam Emre kurtarışları ile ilk yarıya damgasını vururken 2.yarı çok basit hatalar yaptı. Savunmada ilk yarı çok fazla yıpranan Karkay 2543 takımı 2.yarı çok fazla açık verirken savunmada görev alan Murat ilk yarı çok fazla efor sarf edince 2.yarı tükendi. İleride bireysel yetenekler ile sonuca giden ekipte Barış tekniği ve kritik pasları ile dikkat çekti. Maçın yıldızlarından olan Ahmet Yavuz ise muazzam bir maç çıkarırken takımının bütün gollerine imza attı. Tekniği ve ince bilekleri ile dikkat çeken Ahmet elinden gelen her şeyi yapsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ali Rıza

Maçın Gümüş Adamı:Ahmet Yavuz
Maçın Golü:Ahmet Yavuz
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Savunması:Emre Aşık
Maçın Orta sahası:Ahmet Yavuz
Maçın Forveti:Ali Rıza
Maçın Centilmeni:Murat