AK ile KARA Yenişemedi!

Gecenin ilk maçında ligin yeni ekibi Ak Gençlik ile Karadüzenspor takımları karşı karşıya gelirken özellikle orta alanda her iki takımın da çok iyi paslaşmalar yaptığı maçta kazanan çıkmadı ve 7 7 lik skorla puanlar paylaşıldı.
Ak Gençlik takımı sezonun ilk maçında iyi bir performans sergilerken orta alanda çok iyi pas yapsalar da bitiricilik konusunda cömert davranınca skor üretmekte zorlandılar ve puanı son dakika golleriyle kurtardılar. Genel anlamda göze hoş gelen bir futbol oynasalar da yaptıkları ataklardan elleri boş dönmeleri ve kalelerine gelen ataklarda yedikleri gollerle oyundan düştüler, buna rağmen bireysel yetenekli oyuncuların fazla sayıda olmasını fırsata çevirip maça ortak oldular ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Maçı kazanabilirlerdi fakat lig tecrübelerinin olmaması handikaplarıydı. Emirhan attığı 4 golle takımının en etkili silahı olurken Cemil de orta alandaki etkili oyununu 3 golle süsledi.
Karadüzenspor takımı önceki maçlara bakışla oldukça tutuk bir oyun sergilerken mücadele gücü ve enerjileri oldukça düşüktü. İlk yarıda savunma ağırlıklı oynayan ekip ileride çoğalamazken 2. yarıda savunmadan insiyatif alarak hücuma destek veren oyuncular olunca hücum yollarında daha etkili olmaya başladılar ve skor avantajını da ellerine aldılar. Buna rağmen skoru koruyamayan ekip sahadan 1 puanla ayrılırken iyi mücadele etseler de tutuk oyun göz önüne alındığında 1 puan kötü bir sonuç sayılmaz diyebiliriz. Savunmada yapılan top kayıpları en büyük handikapları olurken kalelerinde de bu sebepten goller gördüler. Hücum anlamında etkili silahları olsa da bu akşam alışılmış pas trafiğini çok da fazla oluşturamadılar, buna rağmen kötü de bir maç çıkarmadılar. Kadir attığı 4 golle takımın yıldızı olurken Resul bu geceyi de boş geçmedi ve 3 golle alınan puanda büyük rol oynadı.
Maçın Adamı: Kadir
Maçın Gümüş Adamı: Emirhan
Maçın Kalecisi: Ahmet
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Cemil
Maçın Golü: Kadir
Maçın Centilmeni: Murat