9 Sarı 1 Kırmızı Kartın Olduğu Gecede Kazanan Monarch Fc!

Gecenin ikinci ve belki de en gergin maçında tempo hiç düşmezken kırmızı kart görerek eksik kalan Özkürtün 7 – 2 sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. İki takımın da etkili oynadığı maçta Özkürtün eksik kalınca dengeler bozuldu ve Monarch rahat bir galibiyet elde etti.
Kazanma Faktörleri
Monarch takımı kalecisinden hücumuna kadar futbolun tüm gerektirdiklerini yapmayı bilen bir ekip olduğunu başarılı pas oyunlarıyla gösterdi. Bunda teknik becerileri ve taktik anlayışları etkili olduğu kadar takımda ki oyuncuların iyi anlaşmaları da rol oynadı. Kalede Harun fiziği ile dikkat çekerken savunmada ise Okan , Samet ve Volkan rakibe alan vermeyip üstüne birde hücuma katkı sunarak oldukça başarılı bir oyun sergilediler. Savunma da sadece volkan bir gol ile katkı sunsa da diğer oyuncular da bir o kadar etkiliydiler. Monarch takımının hücumunda ise Uğur oyun kurup arkadaşlarını yönlendiren isim oldu. Davut ceza sahası içinde etkili olmaya çalışan ve topu rakip kaleye götüren isim olmayı başardı. Talha ise attığı iki gol ile skor almayı bildi. Monarch takımı basit ve etkili oyunlarının karşılığını Özkürtün gibi ligde tecrübeli ve etkili bir takım karşısında galibiyet ile almayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Özkürtün takımı her maç olduğu gibi bu maça da oldukça istekli başladı. Her zaman ki istekli başlamalarının yanı sıra bu maç özellikle defansta anlaşamayan ve genel olarak birbirleri ile tartışan ekip oldukça gergin bir görüntü çizdi. Kalede muzaffer bir çok pozisyonda çaresiz kaldı. Savunma da Onur , Kerim ve Dursun ile başlayan ekipte Onur kırmızı kart görerek ilk yarının ortalarında takımını eksik bıraktı. Dursun maç sonuna kadar mücadele etmekten vazgeçmese de eksik kalmanın dezavantajı yüzünden ne yapsa yeterli olmadı. Hücumda Muhammet , Numan ve Birol ile başlayan ekipte Muhammet etkisiz kalırken Birol ve Numan birer gol atabildi. Özellikle Birol istediği topları bir türlü alamasa da etkili presi ile rakip üzerinde yine etkili olmayı başardı. Özkürtün belki de maç boyunca kopmayacağı maçta eksik kalmanın bedelini ödedi.
Maçın Adamı : Uğur
Maçın Gümüş Adamı : Volkan
Maçın Golü : Talha
Maçın Kalecisi : Harun
Maçın Savunması : Okan
Maçın Orta Sahası : Uğur
Maçın Forveti : Talha
Maçın Centilmeni : Muzaffer