MRYLEA FIRTINASI GERİ DÖNDÜ!

Günün 2.maçında Burselona ile ligin yeni takımlarından Myrlea takımları karşı karşıya geldi. Tam bir gol düellosu şeklinde geçen maçta açılışı 1.dakikada Burselona takımı yapar iken Myrlea takımı rakibine cevabı 9.dakikada verdi. Beraberlikten sonra açılan Myrlea takımı art arda goller ile ilk yarıyı 6-3 önde tamamlar iken 2.yarı Yasin ile farkı 4’e çıkarsa da Burselona takımı maçı bırakmadı ve 3 dakikada 2 gol bularak farkı 2’ye düşürse de skoru korumayı başaran Myrlea takımı maçı 7-4 kazanmasını bildi.

Kazanma Faktörleri
Maça adeta 1-0 yenik başlayan ekip hemen toparlanarak skoru eşitledi ve etkili oyuncuları ile farka koşar iken bir ara rehavete kapılan ekip kalesinde goller görse de ilk yarıyı 6-3 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı daha rahat bir oyun ortaya koyan Myrlea takımı maçı 7-4 kazanmayı başarırken kalede Muhammet H. görev aldı. refleksleri çok iyi olan Muhammet özellikle hava toplarına çok hakimdi, uzun toplar ile atakta başlatan Muhammet 1 asist ile maçı tamamlamayı başardı. Savunması iyi olsa da zaman zaman rehavete kapılan ekip bu dakikalarda golleri yeseler de Erdoğan savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmadan neredeyse ayrılmayan Erdoğan yaptığı kritik müdahaleler ile rakibin hücumlarını baltaladı. İleride yetenekli ve hızlı oyuncuları ile sonuca giden ekipte Semih ileride arkadaşlarına pozisyon hazırlarken Enes ise maçın yıldızıydı, bitiriciliği ile dikkat çeken Enes attığı 4 gol ile maçı takımına getiren isimdi. İlk maçında güzel oyun sonucunda galibiyete ulaşmayı başaran ekip seri bir galibiyet sırası ile üst sıraları zorlamak istediğini belirtti.

Kaybetme Faktörleri
Burselona Maça çok hızlı bir giriş yapan ekip kaptanı Ayhan ile 1.dakikada öne geçerken skoru sadece 8 dakika koruyabildiler, beraberlikten sonra oyundan düşen ekip savunmasında çok fazla açıklar verince rakip art arda goller bulurken ilk yarıyı 7-4 geride tamamladılar. 2.yarı 2 gol atmalarına rağmen bir çok gol pozisyonundan elleri boş dönen ekip galibiyet ile ayrılabilecekleri bir maçta 5 dakika oyundan düşmeleri ile maçı kaybetti. Kalede görev alan Bayram 7 gol yemesine rağmen bir çok gol pozisyonunu engellerken yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada uyumları iyi olmayan ekip rakibe çok fazla açık alan Bırakırken savunmada görev alan oyuncular rakibe çok erken girmesi ile çok rahat geçildiler. İleride bireysel yetenekleri ile sonuca gitmeye çalışan ekip rakibin iyi savunması ile karşılaşınca gol bulmakta zorlandı. Takımın en etkili ismi olan kaptan Ayhan attığı 3 gol ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Enes
Maçın Gümüş Adamı:Ayhan
Maçın Golü:Enes
Maçın Kalecisi:Muhammet H.
Maçın Defansı:Erdoğan
Maçın Orta sahası:Semih
Maçın Forveti:Enes
Maçın Centilmeni:Ayhan