.

Günün ilk maçında Yeşil Bursa takımı ile Sinop Fc takımları karşı karşıya geldi. 2 takımda maça istekli başlarken 14.dakikada Tayfun kalesinden çıkarak rakip kaleye kadar topu sürdü ve Sinop takımını öne geçirdi. 21.dakikada bu sefer Yeşil Bursa takımından Tayfun durumu eşitleyerek ilk yarının skorunu tayin etti. 2.yarı Sinop takımının kalecisi Tayfunun oyuna girmesi ile baskısını arttıran ekip skoru 3-1’e getirince maç gerginleşti ve yarıda kaldı.
Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Sinop Fc gol yollarında sıkıntı yaşayınca kendi kalesinden oyunu başlatan Tayfun rakip savunmayı ipe dizerek çok güzel bir gole imza attı takımını öne geçirdi. Skoru koruyamayan ekip 2.yarı oyunu kontrol edince skor üstünlüğünü aldılar ve maçı kazandılar. Kalede görev alan Tayfun hem kalede hem de hücumda sahanın en iyisiydi. Tam bir futbolcu olan Tayfun her mevkide oynayabileceğini bu maçta gösterdi. Savunmada oldukça sert bir oyun ortaya koyan ekipte Emre fiziği ve yaptığı sert müdahaleler ile rakibi yıldırırken, Orta sahada hızlı oyuncuları ile sonuca giden ekip Emre Yaşar’ın oyunu yönlendirmesi ile etkili ataklar geliştiren ekipte Forvette görev alan Yusuf ise bugün bekleneni veremese de takımının güzel oyunu ile sahada sırıtmadı ve 3-1 gibi net bir skor ile galibiyete uzanmayı başaran Sinop Fc ligin zirvesini zorlayacak bir görüntü çizdi.
Kaybetme Faktörleri
Maça rakibine göre daha etkili başlayan Yeşil Bursa öne geçmek için aradıkları golü bir türlü bulamadı. Hiç beklemedikleri anda rakip takımın kalecisi kaleden kalelerine gelmesi ile şaşkına dönen ekip geriye düştü. İlk yarıyı beraberlik ile kapatmayı başaran ekip 2.yarı öne geçmek için baskı kurmaya çalışsa da kalelerinde 2 gol görerek oyundan koptular ve maçı kaybettiler. Kalede görev alan Ömer çok fazla gol pozisyonunu engellese de yediği gollerde yapacak fazla bir şeyi yoktu. Savunma kurgusu iyi olan ekip zaman zaman afalladı. Savunma da görev alan Şaban çoğu pozisyonda hücuma destek vermesi onu oldukça yordu ve oyundan düşürdü. İleride rakibin sert savunması dolayısıyla istediği pozisyonları yakalayamayan ekipte Tayfun attığı gol ile takımını oyunun içine sokarken Fatih ise rakip sahada topu ayağında çok fazla tutarak takımının oyunu yavaşlattı. Nitekim iyi bir oyun ortaya koyan ekip farkın açılması ile sinirleri gerildi ve oyunun yarıda kalmasına neden oldular.
Maçın Adamı:Tayfun
Maçın Gümüş Adam:Emre
Maçın Kalecisi:Tayfun
Maçın Defansı:Emre
Maçın Ortasahası:Emre Yaşar
Maçın Forveti:Yusuf
Maçın Golü:Tayfun
Maçın Centilmeni:Yusuf