Zrenk Lider’e Diş Geçiremedi!

Gecenin son maçında Haddini Bilbao ile Fc Zrenk takımları 3. kez karşılaşırken kazanan yine değişmedi ve ilk yarısı 2 2 lik eşitlikle sona eren maçı Haddini Bilbao 5 4 lük skorla kazandı, liderlik keyfini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri;
Haddini Bilbao takımı yine iyi pas yaptı ve skora yönelik oyuncularının öne çıkmasıyla 2. yarıda bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi. Zaman zaman zorlansalar da skor üretmekte zorlanmayan ekip yine daha atak oynayan taraftı ve haklı bir galibiyet aldılar.
Kaybetme Faktörleri:
Fc Zrenk takımı oynadıkları 3. maçı kaybetseler de ilk defa bu derece hırslı ve baskılı bir oyun sergilediler, maç boyunca oyuna ortaktılar fakat bu akşam birçok handikap maçı kazanamamalarına sebep oldu. Emrah’ın orta alandaki yokluğu maçı kaybetmelerinde en büyük etken olurken orta alanda önceki maçlardaki pas organizasyonlarını yapamadılar. Mücadele ve baskı anlamında üst düzey performans sergileyen ekipte golcü Cihat 1 golde kalınca maç ellerinde kaydı gitti, zira skor 3 3 ken Cihat 2 tane net pozisyondan faydalanamadı ki bu pozisyonlar da maçın kırılma anlarıydı diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler:
Tarık bugün çok istekli bir oyun sergilerken hem orta alanda çok iyi işler yaptı, hem 3 gol attı, zaman zaman savunmaya geçip çok kritik hamlelerde bulundu, bir tek eline eldiven giyip çataldan top çıkarmadı, bunun dışında sahanın her yerindeydi. Furkan da orta alanın en dinamik ismi olurken attığı 3 golle o da galibiyette büyük rol oynadı. Fc Zrenk takımında ise Ramazan kurtarışlarıyla takımını ayakta tutarken dünyaları çıkardı fakat bu performans puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Tarık
Maçın Gümüş Adamı: Furkan
Maçın Kalecisi: Ramazan
Maçın Defansı: Seçkin
Maçın Ortasahası: Tarık
Maçın Forveti: Furkan
Maçın Golü: Yavuz
Maçın Centilmeni: Semih