Haddini Bilbao Emin Adımlarla!

Gecenin son maçında Haddini Bilbao ile Osmanlıgücü takımları karşı karşıya gelirken sonucu merakla beklenen maçta Kazanan taraf Haddini Bilbao oldu ve 4. maçından da galibiyetle ayrılarak namağlupluk serilerini sürdürürler.
Haddini Bilbao takımı Lig’in başarılı ekiplerinden Osmanlıgücünü 8 4 gibi net bir skorla geçerek adeta zirveye Meydan okurken sergiledikleri performansla beğeni toplamaya devam ettiler. Maça hızlı başlayan ekip 7. dakikada 2 0 lik skor avantajını yakalarken zaman zaman kalelerinde ciddi tehlikeler yaşasalar da ilk yarıda bu skor avantajını sürdürdüler ve devreye 4 2 lik üstünlükle girdiler.
İkinci yarının başlarında maça tutuk başlayan ekip kalelerinde çok ciddi tehlikeler yaşarken bu bölümde savunmadan topla çıkmakta zorlandılar ve çok top kaybı yaptılar kalelerinde çok ciddi tehlikeler yaşadılar ve yedikleri gollerle stresli dakikalar yaşadılar. Bu yaşadıkları tehlikelere rağmen skora yönelik Çok etkili silahları bulunan ekip buldukları gollerle tekrar rahat bir nefes alırken son bölümlerde rakip takımın oyundan düşmesini de fırsata çevirerek buldukları gollerle skoru farkı iyice açtılar ve sahadan 8 4 gibi net bir skorla ayrıldılar. Genel anlamda takım oyununu sahaya çok iyi yansıtan ekip sahanın her bölgesinde etkili paslaşmalar ile rakibin gardını düşürmekte zorlanmazken çok net pozisyonlar buldular ve buldukları pozisyonları gole çevirmekte oldukça başarılıydılar. Önceki maça bakışla savunmada disiplini elden bırakmayan ekip savunmadan yeteri kadar bindirme yapmasa da bu bölgede oldukça disiplinli bir görüntü sergilediler ve rakibe yakın oynayarak Çok da fazla şut şansı tanımamaya çalıştılar. Yavuz Semih Tarık üçlüsü Orta alanda yine çok uyumlu bir görüntü sergilerken Yavuz orta alandaki mücadeleci oyununu 3 golle süsledi ve galibiyette büyük rol oynadı sadece golleriyle değil savunmaya yardımıyla da takımın en dirençli isimlerinden oldu, Tarık ise attığı 3 gol ve asistleri ile takımın hücum anlamında en etkili isimlerinden olurken Semih Seri bilek hareketleriyle rakip savunmayı oldukça zor durumda bıraktı arkadaşlarına çok net pozisyonlar hazırladı 1 de gole imza attı. Kaleci Murat ise Maç boyunca yaptığı etkili kurtarışlar ile takımını ayakta tutarken maçın gizli kahramanlarından oldu galibiyetin mimarlarındandı.
Sezona çok iyi başlayan Osmanlıgücü takımı ise oynadıkları ilk iki maçtan galibiyetle ayrılırken bu akşam ligdeki ilk mağlubiyetlerini tatlılar fakat buna rağmen oynadıkları başarılı futbolla beğeni topladılar. Bu akşam alınan mağlubiyette en büyük etken çok iyi pas yapmalarına rağmen son vuruşlarda rakip kaleciyi geçememeleriydi, skor üretme konusunda çok şanssızdılar, çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar buna paralel kalelerinde yaşadıkları çoğu pozisyonda kolay goller yiyen ekip zaman zaman savunmadan topla çıkmakta zorlanırken genel anlamda ise Orta alanda etkili paslaşmalar ile rakip kaleye iyi gittiler ve Haddini Bilbao gibi çok iyi pas yapan ve iyi savunma yapan bir takıma karşı etkili de bir futbol oynadılar fakat skor anlamında maça ortak olamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Mücadele anlamında çok iyi bir performans sergileyen ekip bireysel anlamda Salih ve Ozan gibi iki etkili silahını gol silahını yeteri kadar kullanamazken bu ikilinin maçı golsüz geçirmesi skor üretememelerine sebep oldu ve atılan 4 golün ikisini savunmada oynayan Zafer ikisini ise Orta alanda oynayan Bekir kaydetti. Kolay gol yemeleri en büyük handikapları olurken Zafer ve Bekir’in birbirinden güzel attıkları gollerle takımlarını ayakta tutmaya çalışmalarına rağmen hücum anlamında yeteri kadar etkili olamadılar ve çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar. Orta alanda Harun çok istekli bir oyun sergilerken Ozan ve Salih tutuk bir maç çıkardılar, Zafer ise savunmadan etkili bindirmeler ile rakip Kalede etkili olurken uzak mesafelerden çektiği etkili şutlarla da 2 gol buldu, Bekir birbirinden güzel 2 gole imza atarken orta alandaki takımın en dinamik isimlerinden birisiydi.
Maçın adamı:Yavuz Maçın
Gümüş adamı:Tarık
Maçın kalecisi:Murat
Maçın defansı:Tunahan
Maçın orta sahası: Yavuz
Maçın forveti: Tarık
Maçın centilmeni: Zafer
Maçın golü: Bekir