Çepni Zirve Aşkıyla!

Gecenin maçında karşı karşıya gelen Çepni Sk ile Türkoğlu spor takımlarının mücadelesi denk bir oyunla başladı. Çepni Sk ilk bölümlerde biraz daha rahat bir oyun sergilerken maça da golle baslayan taraf oldu. Ilk yarıda genel olarak oyuna hakim olan taraf olan Çepni Sk devreyi de 3 1lik skor avantajıyla tamamladı. 2. Yarıya golle başlayan taraf Türkoğlu spor olurken bu gol takımı ateşledi ve rakip kalede daha etkili bir performans sergilediler. Atak futbol beraberinde golleri getirirken 38. Dakikada skor 4 4 e geldi. Son 10 dakikası büyük çekişme içinde geçen maçta Türkoğlu Spor net fırsatları değerlendiremeyince Çepni Sk 45. Dakikada bulduğu 2 golle farkı 2 ye çıkardı ve maçı da bu dakikada bitirerek aldığı bu galibiyetle zirve iddiasını sürdürdü.
Çepni Sk tecrübesiyle rahat bir maç geçirse de 2. Yarıda ciddi bir düşüş yaşadı ve bu performans puan kaybına sebep olabilirdi. Buna rağmen istekli oyun 3 puanı getirdi. Mehmetcan attığı 2 gol ve savunmadaki mücadelesiyle galibiyette büyük rol oynarken onur orta alanda Nevzat ise kanatlarda çok istekliydi iyi bir maç çıkardılar. Emir genel anlamda savunmada oynarken oyunu geriden iyi kurdu, takımın askeri Abdullah ise ileri uçta çok koştu iyi mücadele etti 1 ‘de gole imza attı. Mustafa da savunmadaki iyi oyununu 1 golle süslerken Cihat kalesinde yine kritik kurtarışlarıyla takımına güven verdi.
Türkoğlu Spor maça çok tutuk başlarken ilk bölümlerde çok pas hatası yaptılar ve istediklerini bir türlü sahaya yansıtamadılar. Savunmadan forvetine bireysel anlamda ön plana çıkan bir oyuncu ilk bölümlerde olmazken ilerleyen dakikalarda açıldılar ve özellikle 2. Yarıda skora denge getirdikten sonra öne geçme şansını defalarca yakalamalarına rağmen bu şansı iyi değerlendiremediler. Savunma olarak iyi maç çıkaran ekip orta alanda genel anlamda istedikleri sahaya yansıtamadılar ve topu Volkan’a yeteri kadar taşıyamadılar, bu da Volkan’ın performansını olumsuz etkiledi. Mehmetcan bireysel anlamda 4 golle yıldızlaşsa da önceki maçlara bakışla çok top kaybı yaptı, oyun kurma anlamında önceki maçlardaki performansından uzaktı. Volkan yeteri kadar top alamazken katı savunmanın arasında kayboldu, Mert savunmadan çok etkili bindirmeler yaparken yaş olarak sahadaki en genç oyuncu olsa da performans olarak iyi bir maç çıkardı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Mehmetcan
Maçın Gümüş Adamı: Onur
Maçın Kalecisi: Cihat
Maçın Defansı: Mehmetcan
Maçın Ortasahası: Onur
maçın Forveti: Abdullah
Maçın Golü: Mehmetcan İnce
Maçın Centilmeni: Nevzat