Dostluk kazandı !

Kestel Gürsu konferansın da Karsspor ile Ak Gençlik karşı karşıya geldi. Erken golü bulan Ak Gençlik takımı oldu ve maça iyi başladılar.Golden hemen sonra Karsspor oyuncusu Vural adeta cevap verir gibi golü buldu ve skoru eşitledi.Maçta iki takımda çok iyi mücadele etti genel olarak iki takım bol pozisyon buldu.İlk yarının son dakikalarına girerken Ak Gençlik takımının 3-2’lik üstünlüğü vardı. Karsspor bitime az kala  oyuncusu İlyas’ın büyük çabasıyla golü buldu ve 3-3 eşitliği sağladı ilk yarı berabere bitti.

İkinci yarıda eşit olan skoru değiştirmek için baskı yapan Karsspor golü buldu ve skoru 4-3 yaptı.Ak Gençlik  takımında Barış takımını sırtladı  maçta en çok koşan ve gol pozisyonu kovaladı ve  skora tekrar eşitliği getirdi.İkinci yarıda topa daha çok hakim olan takım  Karsspor oldu ama girdiği gol pozisyonlarının  çoğunu  harcadı. Maçın sonlarına doğru Karsspor skor avantajını sağladı ama  skordan dolayı rahat oyun oynayınca defans hattında büyük açıklar verdi.Ak Gençlik takımı son  10 dakika kala müthiş bir baskı yaptı ve ardı ardına bulduğu gollerle skoru eşitlediler ve beraber bitti.

Karsspor takımında kalede Candaş görev alırken güzel kurtarışlar yapsa  da her zaman ki performansının altında oynadı.Savunmada Çağdaş sık sık ataklara destek verdi ve maçta 2 gol buldu.Fırat yerini hiç kaybetmedi ve iyi mücadele etti.İlyas oyunu geriden kurdu  ve savunmada kritik müdahaleler yaptı. Hücumda Vural takımının pas trafiğini sağladı ve ilerde tuttuğu toplarla atakların çoğunu başlattı.Ufuk orta saha da rakip takıma sürekli baskı yaptı ve pozisyonlarını bozdu. İbrahim takımında en çok koşan oyuncuydu takımda yeni olmasına rağmen büyük katkılar yaptı.

Ak Gençlik takımda kalede Onur görev alırken ilk yarıda şansız goller yese de ikinci yarıda toparladı.Savunmada Hüseyin geriden oyun kurarak takımına destek verdi ve 1 golle maçı tamamladı.Emre geride kaldı özellikle ikinci yarıda yaptığı kritik müdahaleler çok önemliydi.Erdal savunmada iyi mücadele etti ve takımının pas trafiğini geriden organize etti.Tacettin ilk yarıda istediği topları alamadı ve skor bulmakta çok zorlandı.Halit  gol pozisyonlarına girdi ama bir türlü golü bulamadı gününde değildi ve şansızdı.Barış takımının gol silahı oldu ve takımının puan almasının da büyük katkı vardı 5 golle maçı tamamladı.

Maçın Adamı: Barış
Maçın Gümüş Adamı: İbrahim
Maçın Kalecisi: Candaş
Maçın Defansı: Hüseyin
Maçın Ortasahası: İbrahim
Maçın Forveti: Barış