Murat Telekom’dan büyük zafer !

Kestel Gürsu konferansında gecenin ilk maçı Karsspor ile Murat Telekom karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan takım Murat Telekom takımıydı oynadığı oyunla yaptığı paslarla çok başarılıydı. Hem hücum hattında hem hücum hattında istediğini yapamayan Karsspor fark açılınca oyundan düştü. Murat Telekom takımı maçın başından sonuna kadar mücadeleyi bırakmadı ve genel ilerde baskı yaparak skor buldu. Karsspor takımı uzun toplarla araya toplar atmak istedi ama rakip takım hava topların çoğunu bırakmadı ve skor bulmakta zorlandı.Maçta genel olarak Murat Telekom üstünlüğü vardı ve net bir skorla galibiyeti alan ekip oldu.

Murat Telekom takımında kalede Tufan görev alırken genel olarak rahat bir maç geçirdi ve topu oyuna iyi soktu.Savunmada Fırat çok iyi mücadele etti ve ataklara destek vererek 2 gol de buldu.Fatih S. oyunu geriden kurdu ve yerini hiç kaybetmedi iyi müdahalelerde bulundu.Gürsel takımda yeni olmasına rağmen iyi uyum sağladı ve takımına hem geride hem ileri de çok destek verdi çoğu topu ileri taşıyarak hücuma da destek verdi.Hücumda Öztekin  takımının pas trafiğini kurdu ve maçta 4 gol bulmayı da başardı.Sinan saha da atmadık yer bırakmadı ve çok koştu maçta başarılı bir oyun sergiledi. Halil Pala takımının gol silahı oldu adeta çok pozisyona girdi çoğunda topu ağlarla buluşturmayı başardı.

Karsspor takımında kalede Candaş görev alırken iyi bir performansla oynadı ama rakip takım savunma hattını rahat geçince şansız bir maç geçirdi.Savunmada Fırat en geride kalan tek oyuncuydu çoğu pozisyon da rakip karşısında tek kalınca çok zorlandı.Cantürk çoğu pozisyonda ileride kalınca savunmaya destek vermek de geç kaldı.Mami iyi mücadele etti ama ikinci yarı oyundan düştü.Hücumda Ufuk,Vural ve İlyas üçlüsü oynadı ileride istediği gibi paslar yapamayınca skor bulmakta çok zorlandılar genel olarak uzun top olarak oyun stili oynamaları takımı  sıkıntıya soktu.

Maçın Adamı: Halil
Maçın Gümüş Adamı: Sinan 
Maçın Kalecisi: Tufan
Maçın Defansı: Gürsel
Maçın Ortasahası: Öztekin
Maçın Forveti: Halil