4. Tur Bileti Ercan’dan Vurguncular’a Hediye!

Play Off 3. Tur maçında Egemenspor ile Vurguncular takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Egemenspor olsa da Vurguncular takımı müthiş bir dönüş yapıp Şampiyonluğun en ciddi adaylarından Egemenspor’u evinde Ercan’ın 6 golüyle yıldızlaştığı maçta 9 5 gibi net bir skorla geçip adını 4. tura yazdırdı.
Maçtan Notlar:
Vurguncular son dakikada Ramazan’ın sakatlık şokuyla sahaya önemli bir silahından yoksun çıksa da buna rağmen oyun disiplininde hiç kopmadılar ve en önemlisi maçın hemen başında 2 0 yenik duruma düşse de hemen reaksiyon gösterip buldukları gollerle maça ortak oldular. 2. yarıda da gelen gollerle rakip takım oyundan iyice düşerken özellikle son bölümlerde çok da zorlanmadan maçı kazanmasını bildiler.
Alınan galibiyette en büyük etken oyun disiplini ve özellikle katı savunmaydı ki savunma hattı yerlerini hiç kaybetmedi. Orta alanda Emircan çok koşup adeta 2 kişilik mücadele derken Ercan attığı 6 golle geceye damgasını vururken 4. tur biletini getiren isim oldu, Kaptan Vahip ise bu akşam kalede görev yaparken etkili kurtarışlarıyla kalesinde güven verdi.
Egemenspor sezon boyunca başarılı bir performans sergilerken tartışmasız sezonun en başarılı takımlarının başında geliyordu ve sadece bu maçın değil Şampiyonluğun da en ciddi favorilerinden biriydi fakat Egemenspor bir pas takımıydı ve çarkın dişlilerinden biri bozulduğunda çark dönmezdi ki Egemenspor adına bu akşam tam da bu oldu. Sezon boyunca neredeyse oturmuş bir yedili ile oynayan ekip hücum hattında Serkan-Selçuk-Doğan üçlüsü ile iyi pas yapıp net pozisyonlar bulurken savunmadan Kenan etkili bindirmelerle hücuma destek veriyordu ve geriyi de Erkan ve Yalçın götürüyorlardı. Bu maç Erkan’ın yokluğu Kenan’ı stopere itti ve Kenan’ın hücuma destek verememesiyle Serkan’a yeteri kadar top taşıyamadılar, hücum anlamında eksik kaldılar. Bu eksik en önemli etken olurken Uğur’un orta alandaki etkisiz oyunu, Salih’in gününde olmaması ve peş peşe yenilen goller turun ellerinden gitmesine sebep oldu.
Maçın Adamı: Ercan
Maçın Gümüş Adamı: Emircan
Maçın Kalecisi: Vahip
Maçın Defansı: Ergün
Maçın Ortasahası: Ercan
maçın Forveti: Soner
Maçın Golü: Ercan
Maçın Centilmeni: Serkan