4-4’lük Mücadelede Şampiyonluk Adayları Yenişemedi.

Günün ilk ve tek maçında lider Liverpool takımı ile Green Boys takımları karşı karşıya geldi. Maça fırtına gibi bir başlangıç yapan Green Boys takımı açılışı Gökhan ile erken yaparken art arda bulduğu goller ile farkı 3’e çıkarmayı başardı. İlk yarı Liverpool takımı fazla etkili olamazken Liverpool takımı Şahin ile 1 gol bulmayı başardı. İlk yarı 3-1 Green Boys’un üstünlüğü ile geçilirken 2.yarı Liverpool takımı çok etkiliydi, Şahin sazı eline alarak takımına beraberliği getirirken Sercan ile öne geçmeyi başaran Liverpool takımı maçta ilk defa öne geçmeyi başarırken Green Boys takımı bir türlü oyuna adapte olamazken geriye düştükten sonra oyuna asıldı ve maç sonunu tek kale oynadı. Maçın son dakikasında golü bulmayı başaran Green Boys takımı skoru eşitlerken kıran kırana geçen mücadele 4-4 beraberlik ile sonuçlandı.

Liverpool
Maça ısınamadan kalelerinde golü gören ekip ilk yarı sahada yokları oynarken ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamladı. 2.yarı Şahin’in etkili oyunu ile sonuca gitmeyi başaran ekip öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamayınca beraberliği kurtarmış oldular. Kalede görev alan Yunus maç boyunca bir çok kurtarışa imza atarken 2.yarı kalesinde adeta devleşti ve takımını ayakta tutmayı başardı. Savunmada ilk yarı kopuk bir görüntü çizen Liverpool takımı 2.yarı çok iyi kenetlenirken Pablo savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Pablo çok fazla kritik müdahelede bulundu. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Mert zaman zaman etkili olurken takım arkadaşlarına pozisyon hazırladı. Takımını öne geçiren golü atan Sercan ileride çok fazla top kaybı yaparken attığı gol ile hatalarını telafi etti. Maçın kaderini tek başına çizen Şahin ise tekniği ve bitiriciliği ile parmak ısırtırken klası ile fark yarattı. Çoğu zaman kendine pozisyon hazırlayan Şahin takımını ipten alan isimdi. Maça ilk yarı ısınamayan ekip 2.yarı etkili oyunu ile beraberliği kurtarmayı başardı.

Green Boys
Maça fırtına gibi bir başlangıç yapan ekip ilk yarı Gökhan ile oldukça etkili olurken ilk yarıyı 3-1 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı Şahin’i durdurmayı başaramayan Green Boys takımı geriye düşse de son dakikalarda beraberliği kurtarmayı başardı. Kalede görev alan Onur oldukça etkili bir maç çıkarırken kurtarışları ile 2.yarı takımını ayakta tutarken yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Mert Y. savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin çoğu atağını başlamadan bitiren Mert takım arkadaşlarının açıklarını kapatmaya çalıştı. İleride oldukça etkili olan ekipte Oktay uzaktan attığı şutlar ile etkili olurken takımının ataklarını yönlendiren isimdi. Oldukça efektif olan Oktay performansı ile göz doldurdu. Takımının yıldızı olan Gökhan ise takımının skor yükünü çekerken bitiriciliği ile fark yarattı. Attığı 3 gol ile farkı açmayı başaran Gökhan takımının beraberlik golüne de imza atarak takımını ipten aldı. İlk yarı 3-0 öne geçmeyi başaran ekip 2.yarı rehavete kapılınca geriye düşse de beraberliği kurtarmayı başardı.

Maçın Adamı:Şahin
Maçın Gümüş Adamı:Gökhan
Maçın Golü:Şahin
Maçın Kalecisi:Yunus-Onur
Maçın Savunması:Pablo
Maçın Orta sahası:Gökhan
Maçın Forveti:Şahin
Maçın Centilmeni:Mert