4 4 lük Maçta Puanlar Paylaşıldı!

Gecenin ilk maçında Özkürtün Gençlik ile Fc Alacaat takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan çıkmadı ve takımlar sahadan 4 4 lük skorla 1 puanla ayrıldılar.
Özkürtün Gençlik maçın genelinde rakibe göre daha baskılı bir oyun oynarken sahanın her bölgesinde yine çok koştular, çok iyi mücadele ettiler, oyun kurmakta zorlansalar da galibiyet için her şeyi yaptılar diyebiliriz fakat son vuruşlarda yeteri kadar iyi değillerdi ve rakip kaleye yeteri kadar şut göndermediler. Skor olarak son bölümlere kadar geride olsalar da peş peşe gollerle öne geçen ekip skoru koruyamayınca sahadan 1 puanla ayrıldılar. Birol attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken bu performansı galibiyet için yeterli olmadı, takımın en etkili ismiydi, savunma hattı da hücuma sürekli destek verirken 2 topu çizgiden çıkardılar, genel anlamda iyi bir performans sergilediler.
Fc Alacaat takımı maça golle başlarken tecrübelerini konuşturup iyi savunma yaptılar ve devreye 2 1 lik skorla önde girdiler. Rakibe karşı yaş ortalamaları yüksek olduğu için onlar kadar çok koşamasalar da kontrollü olarak hücum yaptılar ve kontra toplarla etkili olmaya çalıştılar. Maçın genelinde skor üstünlüğünü elinde tutan ekip son bölümde geriye düşse de son dakika golüyle puanı kurtardı ve başarılı bir maç çıkardılar diyebiliriz. Ahmet attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Mücahit kurtarışlarıyla takımına hayat verdi.
Maçın Adamı: Birol
Maçın Gümüş Adamı: Ahmet
Maçın Kalecisi: Mücahit
Maçın Defansı: Onur
Maçın Ortasahası: Birol
Maçın Forveti: Ahmet
Maçın Golü: Birol
Maçın Centilmeni: Dursun