4 4 lük Maçta Kazanan Yok!

Günün son maçında Karkay 2543 ile Liverpool takımları karşı karşıya geldi. 2 takımda beni maça etkili başlar iken Yavuz 8.dakikada Karkay takımını öne geçerse de bu gole Ozan ile hemen karşılık veren Liverpool takımı 13.dakikada Ozan ile öne geçmeyi başardı. İlk yarının son dakikalarında beraberlik için baskısını arttıran Karkay takımı 23. ve 24.dakikalarda art arda buldukları goller ile ilk yarıyı 3-2 önde tamamladı. 2.yarıya 2 takımda oyuncu değişikliği ile başlarken 26.dakikada Emracan ile beraberlik golünü bulan Liverpool takımı oyuna sonradan giren Mert ile 30.dakikada öne geçmeyi başardı. 2 takımda öne geçse de skoru korumayı bir türlü başaramayınca 34.dakikada Karkay takımından Emre skoru bir kez daha eşitledi, ve maçın hakkı olan sonuç ile maç 4-4 berabere bitti.
Karkay 2543
maça oldukça efektif başlayan ekip öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamayarak geriye düştü. Geride iken bir penaltıdan yararlanamayan ekip ilk yarının son dakikalarına 2 gol sığdırarak ilk yarıyı önde tamamlar iken 2.yarı tekrar geriye düşse de maçtan 1 puan ile ayrılmayı başardı. Kalede görev alan Mehmet kurtarışları ile dikkat çekerken yediği bir kaç goldeki hatası ile takımının galibiyetine sebep oldu diyebiliriz. Savunmada çok sert bir oyun ortaya koyan ekipte Barış fiziği ile rakiplerini yıldırırken, yaptığı kritik müdahaleler ile takımına çok katkısı olurken zaman zaman ileriye çıkarak golü de arasa da bir türlü aradığı golü bulamadı. İleride oldukça etkili isimlere sahip olan Karkayda Emre takımının en etkili ismiydi, takımının ataklarını şekillendiren Emre oyun görüşü ile fark yaratırken, maçın kilidini açan Yavuz ilk golü attıktan sonra fazla etkili olamadı. 2.yarı oyundan çıkan Murat ilk yarı takımı adına fark yaratan isimlerdendi. Oyuna sonradan giren Fatih ise savunmada elinden geleni yaparken hücumda bekleneni veremedi. Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyan ekip öne geçtikten sonra farkı açamayınca beraberliğe talim oldu.
Liverpool
Maça rakibi tartmak için savunmada başlayan ekip kalesinde golü görüp geriye düşse de oyundan düşmedi ve Ozanın bulduğu 2 gol öne geçmeyi başardı. İlk yarının son dakikasında skoru korumayı başaramayan ekip tekrar geriye düşse de 2.yarının başında hemen skoru eşitledi. 30.dakikada Mert ile maçta 2.kez öne geçmeyi başaran ekip skoru tekrar koruyamayınca maç 4-4 beraberlik ile sonuçlanırken takımın en etkili ismi kaleci Yunus oldu. Yunus kurtarışları ve bir stoper gibi savunmasına yardım ederek takımına oldukça katkı sağlarken refleksleri ile dikkat çekti, bir penaltıyı da kurtaran Yunus eğer bugün Liverpool takımının kalesini korumasaydı, çok farklı bir maç yazısı yazıyor olabilirdik. Savunmada elinden geleni yapan ekip zaman zaman çok hata yaptı. Ferdi savunmada rakiplerine çok erken girerken arkasında boşluklar bıraktı. Sercan ise takımının savunmasını toparlayan isimdi. Bir golü çizgiden çıkaran Sercan maçın kırılma anını çeviren isimdi. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Ozan takımının en etkili ismiydi. Oldukça efektif olan Ozan attığı goller ile takımını öne geçirse de sonraki dakikalarda rakibin baskısı nedeniyle istediği toplarla buluşamadı. Oyuna sonradan giren Mert oyuna girdikten sonra hücumda hareketlilik kazandırırken attığı gol ile takımını öne geçirdi. Emre takımının en çok koşan ismi olsa da pas hataları ile takımının ataklarını kesti. Takım olarak iyi bir performans sergileyemeyen ekip kaleci Yunusun sayesinde beraberlik ile sahadan ayrıldı.
Maçın Adamı:Yunus
Maçın Gümüş Adamı:Emre(Karkay 2543)
Maçın Golü:Emre(Karkay 2543)
Maçın Kalecisi:Yunus
Maçın Defansı:Barış
Maçın Orta sahası:Emre (Karkay 2543)
Maçın Forveti:Ozan
Maçın Centilmeni:Mert