3.Tur Biletini Çekiçspor Kaptı

2.tur maçında Özkürtün takımı ile Çekiçspor takımları karşı karşıya gelirken 2 ekipte üst tura çıkmak için kıran kırana bir mücadele sergiledi. İlk golü Birol ile bulan Özkürtün takımı ilk yarı Çekiçsporun başarılı forveti İsmail’i durdurmakta güçlük çekince ilk yarıyı Çekiçspor takımı 2-1 önde tamamladı. 2.yarıya beraberlik için baskılı başlayan Özkürtün takımı beraberliği Kerim ile bulsa da günün başarılı ismi İsmail takımının ve kendisinin 3.golünü bularak son dakikalara Çekiçspor’un önde girmesini sağladı. Maçın bitimine 1 dakika varken çıkan olaylardan dolayı maç yarım kalırken disiplin kurulu turu geçen tarafın Çekiçspor olduğunu belirledi.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli bir başlangıç yapan Çekiçspor takımı kalesinde golü görse de hemen karşılık vermeyi başardı. İlk yarının son anlarında öne geçmeyi başaran ekip ilk yarı geriye düşse de önde tamamlamayı başardı. 2.yarı skora yönelik bir oyun sergileyen ekip kalesinde golü görse de maçın son anlarında bulduğu gol ile turu geçmeyi başardı. Kalede görev alan Yahya kalesinde tecrübesini konuştururken maç boyunca yaptığı kurtarışları takımını ayakta tuttu. Savunmada maç boyunca uyumlu olan ekipte Tugay savunmada çakılı oynayan isim olurken hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekerken müdahaleleri ile rakip hücum oyuncularını maç boyunca rahatsız etti. İleride oldukça efektif olan ekipte İbrahim hızı ve tekniği ile fark yaratırken stili ile Ronaldo’yu andırıyordu. Maçın yıldızı olan İsmail ise turun kaderini belirleyen isim olurken bitiriciliği ile rakip kaleciyi zorlarken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Maçın son anlarında istenmeyen olaylar olsa da turu geçmeyi başaran Çekiçspor güzel oyununu galibiyet ile süslemeyi başardı.

Kaybetme Faktörleri 
Maça oldukça etkili başlayan ekip Birol’un şık golü ile öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı beraberliği yakalayan ekip son dakikalarda geriye düşünce sinirleri gerildi ve istenmeyen olaylar çıktı. Maçın sonucunda elenen Özkürtün takımında kalede görev alan Ayhan kalesinde 3 gol görse de yüzde yüzlük bir çok gol pozisyonunu kurtarmayı başardı. Savunmada zaman zaman zorlanan Özkürtün takımında Onur maç boyunca savunmasını terk etmezken müdaheleleri ile takımını ayakta tuttu. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Kerim takımının ataklarını şekillendirirken attığı şık gol ile yıldızlaştı. Birol ise maçın açılışını yaparken attığı gol ile takımını umutlandırdı. Maç boyunca oldukça efektif olan ekip son dakikalarda Turgut’un sinirlerine hakim olamaması ile turu yarım bıraktı.

Maçın Adamı:İsmail
Maçın Gümüş Adamı:Yahya
Maçın Golü:İsmail
Maçın Kalecisi:Yahya
Maçın Savunması:Tugay
Maçın Orta sahası:Kerim
Maçın Forveti:İsmail
Maçın Centilmeni:İbrahim Usta