2 Takım da Puanla Tanıştı!

Gecenin ilk maçında ligin puansız 2 takımı karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta sürekli gel-gitlerin yaşandığı maçta kazanan çıkmadı ve 2 takım da ilk puanlarını aldılar.
Çarşambaspor geriye düşmesine rağmen sonradan oyuna denge getirmeye çalışsa da kondisyon eksiklikleri rakip kaleye istedikleri gibi gidememelerine sebep oldu. Rakip takım kalecisinin kırmızı kart görmesiyle rakibin sahada 6 kişi kalmasını fırsata çeviren ekip buldukları gollerle skora denge getirdi fakat öne geçme şansını defalarca değerlendiremedi. Son dakikalarda kalelerinde ciddi tehlikeler atlatsalar da 1 kişi fazla oynamasının da verdiği avantajı iyi kullandılar, fakat net pozisyonlarda sonuç alamamaları galibiyeti kaçırmalarına sebep oldu diyebiliriz. Bu maç orta alanda daha iyi pas yapsalar da hala kondisyon eksiklikleri var ve sahaya tam olarak yayılamıyorlar. Bunun dışında Mücahit’in uzaktan etkili şutları dışında çok da pozisyon bulamayan ekip kolay goller yiyiyor, buna çözüm bulmalılar. Mücahit gollerine bu maçta da devam ederken tam 5 defa ağları sarstı, takımın yine en etkili ismiydi.
Bursa Münih Sk takımı ilk maça bakışla daha etkili bir oyun sergilerken galibiyeti kaçırdılar ve önemli bir fırsat teptiler diyebiliriz. Maçın büyük kısmında daha etkili bir oyun sergileyen ekip pozisyon bulmakta ve skor üretmekte zorlanmazken bu kadar iyi işlere rağmen şanssızlık yakalarını bırakmadı ve önce gecenin yıldızı Emirhan’ın sakatlığı, ardından da kaleci Ahmet’in kırmızı kart görmesi sebebiyle ellerindeki maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldılar. Orta alanda oyuna hakim olan ekip Emirhan’ın etkili oyunuyla maça ağırlığını koyarken genç oyuncu attığı 5 gol ve 1 asistiyle geceye damgasını vurdu, kasığından sakatlanmasaydı en az 3 4 gol daha atabilirdi. Yine Hüseyin de ileri uçta takıma ciddi katkı sağlarken maçı güzel bir golle tamamladı.
Maçın Adamı : Emirhan
Maçın Gümüş Adamı : Mücahit
Maçın Kalecisi : Ahmet
Maçın Defansı : Hakan
Maçın Orta Sahası : Emirhan
Maçın Forveti : Mücahit
Maçın Golü : Hüseyin
Maçın Centilmeni : İsmail