Greenboys Rövanşı Acı Aldı!

Fc Greenboys geçen haftanın rövanşını ezeli rakibinden farklı bir skorla alırken form tutmaya başlamış olduklarını da göstermiş oldu.
Fc Greenboys takımı maça hızlı başlarken henüz ilk bölümlerden buldukları gollerle farkı açtılar ve maç boyunca rahat bir oyun sergilediler. Rakibinin zaaflarını iyi değerlendiren ekip skor üretmekte zorlanmazken ezeli rakibine karşı tarihi bir skorla mağlup etmeyi başardı. Aliş attığı 7 golle takım en skorer oyuncusu olurken Oktay, Mustafa, Burak, Yunus maçı 2 şer golle tamamladı.
Cska Filistin ideal kadrosundan uzak bir 7 li ile sahaya çıkarken yaş ortalaması 40 civarı olan kadro ile maça tutunmakta zorlandı. Başlarda rakibe direnmeye çalışsalar da bir noktadan sonra maçı akışına bırakan yaşlı ekip sahadan tarihi bir skorla mağlup ayrıldı. Maç adına olumlu görülen 2 şey vardı ki biri kaleci Akın’ın başarılı performansı ki başarılı eldiven kurtarışlarıyla farkın daha da büyümesini engelledi, diğeri ise yaklaşık 5 aylık sakatlıktan geri dönen Reşat’ın istekli oyunu ve 3 golü gelecek adına umut verdi.

Maçın Adamı: Aliş

Maçın Gümüş Adamı: Oktay

Maçın Kalecisi: Çağlar

Maçın Defansı: Onur

Maçın Ortasahası: Oktay

Maçın Forveti:Aliş

Maçın Golü: Aliş

Maçın Centilmeni:Reşat