Liverpool Farklı Kadroyla Farklı Galip!

Liverpool Fk ile Diriliş Fk takımları karşı karşıya gelirken maçın başından sonuna üstün bir oyun sergileyen Liverpool Fk takımı sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldı ve yükselişini sürdürdü.
Maçtan Notlar:
Liverpool Fk takımı sahaya revizyonlu bir kadro ile çıkarken gol yollarındaki tecrübeli oyuncularıyla sonuca gitmesini bildi. Genel anlamda iyi pas yapan ekip savunmada çok da zorlanmazken kalede Toygar’ın üst düzey performansıyla ayakta kaldı. Genç eldiven adeta dünyaları çıkarırken alınan galibiyette büyük rol oynarken Muhammed fırsatçılığını ve bitiriciliğini konuşturarak tam 5 gole imza attı ve takımını sırtladı.
Diriliş Fk takımı aslında iyi mücadele etse de son vuruşlarda rakip kalecinin performansına takılınca skor üretmekte çok zorlandı ve bu da mağlubiyette en büyük etken oldu. Maça genç kaleci Alihan’la çıkan tecrübeli ekip aslında bu bölgede çok da sıkıntı yaşamasa da savunmada zaman zaman oluşan çözülmelerle rakibe çok pozisyon verdiler. Golcü Serkan’ın da tutuk bir maç geçirmesiyle skor üretemeyen ekip sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrıldı. Serkan 2. yarıda 3 gole imza atsa da bu performans puan için yeterli olmazken diğer golleri Mesut ve Harun attı.
Maçın Adamı: Muhammed
Maçın Gümüş Adamı: Toygar
Maçın Kalecisi: Toygar
Maçın Defansı: Murat
Maçın Ortasahası: Muhammed
Maçın Forveti: Erkut
Maçın Golü: Serkan
Maçın Centilmeni: Mesut