Palermo Final Four’da!

Final Four a kalma yolunda 4. Tur maçında Vurguncular ile Palermo takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta 3 1 yenik duruma düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüş yakalayan Palermo takımı maçı 5 3 lük skorla kazandı ve adını Final Four a yazdırdı.
Maçtan Notlar;
Lig tecrübeleri çok fazla olmasına rağmen play off larda bir türlü istedikleri sonuçları alamayan Palermo takımı bu maça çok kötü başlayıp peş peşe çok basit goller yemelerine karşın 3 1 den çok iyi geri dönüp 5 3 lük skorla maçı kazandı ve tarihinde ilk kez final four a kaldı.
Palermo maça çok kötü başlarken yenilen 2 gol herhalde onlar adına kabus gibi geçecek bir gecenin habercisiydi fakat belki de ilk defa şans bu kadar yanlarındaydı ve yedikleri şans golleri gibi attıkları da şans golleriyle maça tutundular. İlk yarının başlarında belki de 5 0 gibi farklı bir skorla da geriye bile düşebilirlerdi fakat oyunu çabuk toparladılar ve buldukları gollerle maça ortak oldular. 2. yarı daha çok geriye yaslanık oynayıp kontra toplarla gol arayan ekip 2. yarının başında bulduğu golle farkı 2 ye çıkardı ve bu skoru koruyarak adını final four a yazdırdı.
İlk yarıda bireysel anlamda öne çıkan isimler Aykut ve Metehan olurken özellikle Aykut attığı gollerle geri dönüşte büyük rol oynadı.
2. yarıda ise Eren nasıl bir kaleci olduğunu hatırlayınca kalesini gole kapattı ve yediği hatalı golleri unutturarak 2. yarıda en az 5 6 net kurtarışa imza attı ve takımını ayakta tuttu. Kadir savunmada ilk yarıda bocalasa da 2. yarıda çok iyi işler yaptı, Melih orta alanda yine çok iyi kurdu.
Vurguncular maça hızlı başlarken maçın başlarında ummadıkları kadar kolay goller bulunca maçı çok kolay kazanacaklarını düşündüler ki görüntü de bu yöndeydi. Rakip savunma çok dağınıktı ve çok kolay pozisyonlar buldular. Maçın başında 2 0 öne geçseler de daha fazlasını değerlendiremediler ve fırsat teptiler diyebiliriz ki maçı ilk 20 dakikada bitirebilecek pozisyonlar da buldular. Devrenin sonunda yenen şanssız goller oyunun rakibin lehine geçmesine sebep olurken 2. yarıda atak bir oyun oynamalarına ve bütün kozlarını sahaya sürmelerine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılıp play off a 4. turdan veda ettiler.
Maçın Adamı: Metehan
Maçın Gümüş Adamı: Aykut
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Kadir
Maçın Ortasahası: Melih
Maçın Forveti: Metehan
Maçın Golü: Aykut
Maçın Centilmeni: Orhan