Balat Tr Final Four’da!

Play Off 4. Tur maçında Balat Tr ile Vasco takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 0 0 lık eşitlikle tamamlanan maçta 2. yarıya penaltı golüyle önde başlayan Balat Tr maçtan 2 0 lık skorla galip ayrıldı ve adını Final Four a yazdırdı.
Maçtan Notlar :
Play Off ların en ön plana çıkan 2 kalecisini barındıran 2 ekibin maçında kaleciler yine kurtarışlarıyla ön plana çıkarken maç boyunca 2 kaleci de hatasız oynadı diyebiliriz. Vasco kalecisi Çağatay’ın 1 i penaltıdan 2 golde de yapacak bir şeyi yokken şans Balat Tr den yanaydı ve adlarını Final Four a yazdırdılar.
Vasco takımı daha çok atak bir oynadı gibi görülse de Balat Tr daha organize ataklar yaptı ve rakip kalede daha tehlikeli oldu. Daha çok kontra toplarla etkili olan Balat Tr önemli fırsatlardan sonuç alamasa da istediği skoru yakaladı ve maçı kazandı.
Kaleci Eren kurtarışlarıyla yine takımını ayakta tutarken takımının tarihinde ilk kez final grubuna kalmasında büyük rol oynadı, play off larda 2 maçta sadece 1 gol yedi. Hücum hattı yine etkili bir maç çıkarırken Gökhan attığı gol ile rakibin fişini çeken isim oldu.
Vasco takımı bu maç kalabalık bir kadro ile sahaya gelirken 3 oyuncu değişikliği ile oynadı fakat kadroda bir uyumsuzluk vardı diyebiliriz. Savunmada dağınık bir görüntü sergileyen ekip rakibe çok pozisyon verirken hücumda da net pozisyonlar bulamadı, daha çok uzaktan şutlarla gol aradı. Oktay uzaktan şutlarla rakip kaleyi zorlasa da Eren’in performansına takılırken Kaleci Çağatay önceki maçtan çok da uzak bir performans sergilemedi ama savunma bu maç dağınık bir görüntü sergileyince takımını o da kurtaramadı.
Maçın Adamı: Eren
Maçın Gümüş Adamı: Gökhan
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Habil
Maçın Ortasahası: Oktay
Maçın Forveti: Gökhan
Maçın Golü: Gökhan
Maçın Centilmeni: Emre