Mezungladbach Fırtınası Sürüyor!

Mezungladbach ile Bochka takımları karşı karşıya gelirken Mezungladbach takımı maçı tecrübesiyle alarak yoluna dolu dizgin devam etti.
Maçtan Notlar
Mezungladbach takımı maça iyi başlarken devreye skor avantajıyla girdi. 2. Yarıda Seçkin in sakatlığından dolayı olumsuz etkilenen ekip zaman zaman bocalasa da son bölümlerde buldukları gollerle maçtan galibiyetle ayrıldılar. Özellikle fizik gücünü iyi değerlendiren ekip hücum hattında rahat pozisyonlar bulurken kalesindeki pozisyonlarda Ömer ‘in başarılı performansıyla ayakta kaldı.
Enes attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer golleri Seçkin Berat ve Osman attı.
Bochka takımı çok genç bir ekip olmalarına karşın mücadeleleri ve istekli oyunları ile gelecek adına umut verdiler, güçlü rakiplerine karşı maçı kaybetseler de ilerleyen haftalarda iyi işler yapabileceklerini gösterdiler. Özellikle orta alanda etkili bir oyun sergileyen ekip net pozisyonlar bulmalarına rağmen bunları cömertce harcamaları en büyük handikapları oldu. Bunun dışında oldukça iyi bir maç çıkaran ekipte golleri Haktan ve Mehmet attı, Cengiz de orta alanın başarılı ismiydi.
Maçın Adamı: Enes
Maçın Gümüş Adamı: Osman
Maçın Kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Osman
Maçın Ortasahası: Mehmet
Maçın Forveti: Enes
Maçın Golü: Mehmet
Maçın Centilmeni: Enes